Odp: ciemno na forum
roblad napisał/a:o, teraz zielony jest cacy :-)
Nie do końca. Zaznaczony tekst jest niewidoczny.
Już poprawione.
Wypełnij ankietę. Poprawiamy tłumaczenie LuCI. Szczegóły w tym poście
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → ciemno na forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
roblad napisał/a:o, teraz zielony jest cacy :-)
Nie do końca. Zaznaczony tekst jest niewidoczny.
Już poprawione.
Niebieski jest znacznie lepiej czytelny na chrome na androidzie.
A z czego to według Ciebie wynika?
Co byś zmienił w tym zielonym?
Zaznaczenie tekstu powoduje , że wogole nie można przeczytać zaznaczenia, czarny tekst na xzarnum tle.
Doceniam waszą prace ale żaden nie wygląda dobrze . Te białe wąskie paski kolumn i wierszy są zbyt jaskrawe nie wygląda to dobrze na chrome . Ten zielony jeszcze ale połączenie z niebieskim wygląda gorzej niż domyślna eko . Zaznaczony tekst jest prawie nie widoczny w nocy
pewnie cache trzyma poprzednią wersje skórki
Korzystanie z tych skinów jest trochę problematyczne gdy używasz więcej urządzeń do przegladania www. Forum pozwala tylko na 1 aktywną sesję a ja zwykle się loguje tylko jak się udzielam.
pewnie cache trzyma poprzednią wersje skórki
Pewnie tak, bo chrome ma z tym problem. FF łapie sam od strzała.
Korzystanie z tych skinów jest trochę problematyczne gdy używasz więcej urządzeń do przegladania www. Forum pozwala tylko na 1 aktywną sesję a ja zwykle się loguje tylko jak się udzielam.
Ale tak zawsze będzie i nie przeskoczysz tego. Nie będąc zalogować dostajesz tylko styl domyślny i to na dodatek taki jak ustawię.
To włącz auto logowanie i po sprawie. Zawsze przy przeglądaniu będzie Cię logować i będziesz miał styl jaki ustawisz...
To włącz auto logowanie i po sprawie. Zawsze przy przeglądaniu będzie Cię logować i będziesz miał styl jaki ustawisz...
Korzystam z bitwarden
@Cezary a czy jesteś w stanie spróbować dodać tą wtyczkę: https://punbb.informer.com/forums/topic … abase-102/
Obecny system trakowania jest per sesja co powoduje, że na każdym urządzeniu mamy powiadomienie o nieprzeczytanych tematach...
O ile to będzie chciało działać. Sprawdzę w wolnym czasie.
@Cezary a czy jesteś w stanie spróbować dodać tą wtyczkę: https://punbb.informer.com/forums/topic … abase-102/
Obecny system trakowania jest per sesja co powoduje, że na każdym urządzeniu mamy powiadomienie o nieprzeczytanych tematach...
Zainstalowałem i włączyłem. Na razie nic się nie wysypało ale testowałem całe 5min, więc...
Zainstalowałem i włączyłem. Na razie nic się nie wysypało ale testowałem całe 5min, więc...
Wygląda na to, że działa poprawnie. Dzięki!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → ciemno na forum
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc