Odp: ciemno na forum
edit - podgląd odpowiedzi chyba trzeba zmienic.
A co byś poprawił?
Wypełnij ankietę. Poprawiamy tłumaczenie LuCI. Szczegóły w tym poście
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → ciemno na forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
edit - podgląd odpowiedzi chyba trzeba zmienic.
A co byś poprawił?
faktycznie ciut jasny ten szary, chodzilo mi o ten klik jak edytujesz posta - jest szary "podgląd"
Dokładnie jak ambroży napisał, a otwrate linki robią się "magenta" i można dostać oczopląsu - nic nie da się przeczytać....
https://zapodaj.net/plik-ZFjmpDxRaZ
Edit.
@ambrozy5 ma na myśli, że pisząc wiadomość masz przycisk Wysłij i on jest czarny oraz podgląd i on jest szaro srebrny - zalezy pewnie od monitora i ustawień, ale generalnie takie sprawia wrażenie.
No tak, te kolory klikniętych linków są do poprawienia.
Klawisz i lista postów też...
@Cezary, 80% roboty jest zrobione. Plik jest u Ciebie, będziesz to już prowadził?
Niechętnie, nie mam czasu. Jeżeli zaś Ty znajdziesz to poświęć jeszcze chwilę na wyprostowanie ew uwag.
OK, podesłałem drobne poprawki.
Zaktualizowane.
@PiotrekK zdecydowanie lepiej niż poprzednia wersja.
Przycisk Podgląd - czcionka jakby się rozmywała...
Dzięki @Cezary, jakby były uwagi to będę podsyłał poprawki.
@lexmark3200, no to fajnie. A ten przycisk ma takie oryginalne efekty z tej wersji jasnego Eko. Trzeba będzie to trochę odchudzić.
No i jest jeszcze ten motyw Oxygen w wersji jasnej, ale nie wiem czy ktoś używa i czy warto jest mnożyć te ciemne style?
Tzn nie trzymaj się zielonego. Jeżeli uważasz że inna paleta kolorów lepiej działa w ciemnym- uzywaj tego.
Oxygen jest fajny. Właśnie go włączyłem zamiast domyślnego. Teraz będę miał dylemat Dark czy Oxygen.... Chyba w dni parzyste Oxygen w dni nieparzyste dark ;-)
Nie wiem ile Cię to kosztuje pracy i czasu. To już od Ciebie zależy ile zrobisz styli.
Z mojej strony dzięki ;-)
@ambrozy5, jesteś spiritus movens tego zamieszania.
Daj znać, czy tego się spodziewałeś i czy coś byś jeszcze poprawił.
@ambrozy5, jesteś spiritus movens tego zamieszania.
Daj znać, czy tego się spodziewałeś i czy coś byś jeszcze poprawił.
no królu złoty - tera je miodzio ! ja bym Ci papiery odbiorowe podpisał ![]()
@Cezary - odebrał byś ?
sztos!
Ciekawe jakby wyglądał styl z niebieską czcionka jak w oxygen zamiast zielonej ;-)
Ciekawe jakby wyglądał styl z niebieską czcionka jak w oxygen zamiast zielonej ;-)
ciekawe czy by się poprawnie wyświetlał z włączonymi opcjami redukcji niebieskiego światła.
Raczej tak. Trochę zmieni się odcień. Poza tym powinno być ok.
Cholerny chrome na komórce trzyma ustawienia zanim Piotrek zmienił tą szarość na czerń. FF załapał od strzała, znowu trzeba grzebać w cookies itd....
PS. Teraz jak porównasz forum Linux Minut Pl to eko jest Mintowe ![]()
Raczej tak. Trochę zmieni się odcień. Poza tym powinno być ok.
Cholerny chrome na komórce trzyma ustawienia zanim Piotrek zmienił tą szarość na czerń. FF załapał od strzała, znowu trzeba grzebać w cookies itd....PS. Teraz jak porównasz forum Linux Minut Pl to eko jest Mintowe
Cezary podlinkuje obraz iso minta do pobrania i bęedzie git.
Czekaj. Zaraz wrzucę link....
https://www.linuxmint.com/download.php
Nie ma za co :-D

lexmark3200 napisał/a:Ciekawe jakby wyglądał styl z niebieską czcionka jak w oxygen zamiast zielonej ;-)
jestem za !
PiotrekK napisał/a:lexmark3200 napisał/a:Ciekawe jakby wyglądał styl z niebieską czcionka jak w oxygen zamiast zielonej ;-)
jestem za !
Też.... Wrzuć... Proszę....
To dłuższą chwilę zajmie, zanim się wszystko ogarnie. Ale postaram.
Luzik. Piotrek na spokojnie. Nie pali się. Kawał roboty zrobiłeś. Podziwiam, że w wolnej chwili Ci się chce.
Pewnie nie tylko ja.
PiotrekK - jesteś Wielki !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → ciemno na forum
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc