Temat: O Mikr.us słów kilka ;-)
Witam
Pozwolę sobie wkleić filmik autora Mikrusa, gdyż przewija się czasem przez forum...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Inne → O Mikr.us słów kilka ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Pozwolę sobie wkleić filmik autora Mikrusa, gdyż przewija się czasem przez forum...
Zacząłem ogladać. Ciekawa historia.
Ale... czy gościu, twórca Mikrusa naprawdę nie widzi różnicy pomiędzy łączem 100Mb/s a 100MB/s? (ok. 8 minuty filmu...) czy może Linux'owcy wolą operować Bajtami niż bitami?
Sam mówił ,że nie jest dobry z matematyki , i że się podczas wykładu o tym przekonają ![]()
No, no... liczyć to on potrafi jak mało kto. Perfekcyjnie operuje na małych liczbach... ku chwale użytkowników.
Czemu tego gościa niektórzy nielubią/hejtują? O co chodzi?
Zawiść?
Bo ma lepszą ofertę?
Bo zrobił coś, co się innym nie udało?
Bo taka ludzka natura...
Czyli standardowo. Myślałem, że ma jakieś kontrowersyjne poglądy albo trzyma z jedną grupą ludzi a druga go nie lubi. Czyli skoro ma hejterów to znaczy, że odniósł sukces.
Na swoim Instagramie kiedyś opowiadał jak wyłapał hejtera (kto to jest). I przygodę z prawnikami. Ogólnie jest to czasochłonne a jak się jest popularną osobą to nic dziwnego że konkurencja zaczyna grać nieczysto.
Albo zobaczcie to:
Cieszę się dziś jak dziecko ????
Kiedyś miałem hejtera... pisał sporo złego na mój temat.
Zablokowałem go, gdzie się da i po problemie.Kilka dni temu okazało się, że hejter pracuje teraz w pewnym banku jako programista.
(...)
więcej w źródle:
https://www.linkedin.com/posts/unknow_c … bdomain=pl
Piękna opowieść, jak z romansów. No tak go znienawidził, że aż pokochał.
Żyć nie potrafi bez niego ????
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Inne → O Mikr.us słów kilka ;-)
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc