marczelo napisał/a:Witam Potwierdzam ze śmiga ale mam problem chyba u mnie tylko występuje. U-Boot mój był 2012 8 Maj teraz mam 2013 17 maj i co się u mnie okazało ? Wan nie odpowiada i nie mam internetu moje pytanie ma ktoś obraz ze starym u=boot=em do WDR3600 ? Wersji 2012 Maj ?
Lub jak odblokować teraz Wan
Tak ten sposób śmiga ale szybciej jest przez tpl to moja uwaga
Pozdrawiam
Z tego co widzę to nie ma wersji z ubootem na wdr3600.
jarek7714 chyba ma uboota antycegła w WDR3600 i wszystko mu śmiga, zrestartuj router.
Myśl logicznie zanim napiszesz, na kabelku ty musisz wykonać te same czynności , a oprócz tego ,odłączyć router z zasilania i kabli ,rozebrać go , podłączyć kabelki do usb i rutera,podłączy zasilanie ,zatrzymać start wydawać komendy w bootloaderze itd.
Więc ty nawet nie zdążysz odkręcić 1 śrubki kiedy inny już będzie miał sprawny system , nie dość że będzie to trwało XX razy szybciej, to jeszcze teraz musisz go znów poskładać odpiąć kabelki i zasilanie, położyć go w swe miejsce podłączyć kable i zasilanie itd.
Ile to będzie dłużej trwało 30x czy więcej?
A teraz sobie wyobraź że inne urządzanie w sieci komp/router/NAS ma adres ustawiony na 192.168.0.66 a w głównym katalogu TFTP leżą sobie odpowiednie firmware.
Nie robisz praktycznie nic bo samo się zrobi.