Odp: Modem CDMA DGT CT-680
Cezary - teraz nie dziala router
Modem w ogóle się nie odpalił. Był, ale jakby go nie było. Nie było z jego strony żadnej reakcji wskazującej na rozpoczęcie działania. Wiem, ze przez echo by "się nauczył", problem jednak w tym, że tego nie zapamiętywał. Cały czas przekładałem modem do kompa, aby móc pisać w sieci i po każdym przełożeniu zapominał ustawień. Znudzony ta sytuacja, pobrałem nowy firmware z http://downloads.openwrt.org/snapshots/ … actory.bin i teraz mam problem. Przez przeglądarkę nie udaję się nawiązać połączenia. Przez putty wchodzi na 192.168.1.1, ale użyłem już tyle standardowych kombinacji root, password i admin, że juz nie wiem, co zastosować dla zalogowania. Diody sys i pwr i lan1 sie swieca,więc wszystko powinno być ok. z systemem. Dodam, że standardowo jade po kablu, bo wifi trzeba dopiero odpalić. System nakładałem na przywrócony oryginalny soft, bo nie mialem pewnosci do co aktualizacji, czy trunk zadziała z Gargoyle. Plusem trunka mialo byc jadro 2.6.39. Miało wszystko rozwiązać, a tu masz babo placek ![]()