Temat: POMOCY, nawalilem TP-Link 3420
Witam
Koledzy, nawalalilem i prosze o pomoc, o ile wogole mozna pomoc. Otoz postanowilem zmienic oprogramowanie w moim routerze tp-link 3420 na open wrt, poniewaz mam na innym stwierdzilem ze to dobry pomysl. Router mial wgrana orginalne oprogramowanie, niestety przez pospiech (poniewaz jestem na statku i konczyl mi sie zasieg) pobralem obraz ale dla routerow posiadajacych juz openwrt czyli: openwrt-ar71xx-generic-tl-mr3420-v1-squashfs-sysupgrade. Wgrywalem przez www. wszystko ladnie sie wgralo
no ale nie moge sie z nim polaczy, poczytalem i wiem ze powinienem wgrac inny image z koncowka *factory. Router normalnie sie uruchamia z tego co widze po diodach czyli pierwsze power pozniej
miga sys i po paru chwilach swieci ciagle, jak podlacze kabel sieciowy to takze sie swieci odpowiednia dioda, nie moge odpalic wifi przyciskie qss i w zaden sposob nie moge sie z nim polaczyc przez www. Czy istniejej jakis ratunek dla tego routera zeby wgrac mu odpowiedni wrt, i lub np powrocic do orginalu a potem openwrt.
PROSZE O POMOC i jak to zrobic krok po kroku.
Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam z okolic kanalu Angielskiego.
Pafnucy7