Temat: Wordpress na TpLink WDR4300

Cześć Wam, mam pytanie udało mi się zainstalować LAMPa i wordpressa, ale fakt wordpress chodzi jak żółw i czasem mi wyrzuca m.in.:

Fatal error: Out of memory (allocated 6291456) (tried to allocate 65536 bytes) in Unknown on line 0

Czy można to jakoś przyspieszyć ? Mam oczywiście zewnętrzną pamięć na której jest to poinstalowane.
Dzięki za pomoc

2

Odp: Wordpress na TpLink WDR4300

Kup terminal na x86 i tak postaw całość. Będzie wielokrotnie szybciej, choć sam wordpress to też niezła kobyła.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

po co się tak męczyć? darmowe hostingi, np 3GB z darmo bez reklam - Rewolucyjny darmowy hosting

4

@miguelosę, a poleciłbym coś takiego ?

5

Wrzuć w google "Rewolucyjny darmowy hosting" to ci wyskoczy...

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

6 (edytowany przez armen10 2020-07-10 13:19:49)

Dziękuję. Jestem w szoku, że taki hosting jest za darmo... Ciekawe gdzie jest tu haczyk. Przecież wszyscy takich szukają...

7

armen10 napisał/a:

Dziękuję. Jestem w szoku, że taki hosting jest za darmo... Ciekawe gdzie jest tu haczyk. Przecież wszyscy takich szukają...

Wystarczy popatrzeć na parametr "Gwarantowana dostępność" gdzie w wersji darmowej ma "X" co przy domowym zastosowaniu jest OK ale przy serwisach komercyjnych już nie wchodzi w rachubę. Dodatkowo sama specyfikacja nie powala co nie powinno dziwić przy darmowej usłudze.

WinISO.pl - Archiwum polskich wersji systemów Windows, Windows Serwer i Office