Odp: Nowy motyw Gargoyle - Blue Ice (by pepe2k)
Mam propozycję, aby w okienkach typu Webshell domyślnie była ustawiona czcionka o stałej szerokości znaków. Będzie bardziej czytelnie.
Dobra propozycja.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Nowy motyw Gargoyle - Blue Ice (by pepe2k)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam propozycję, aby w okienkach typu Webshell domyślnie była ustawiona czcionka o stałej szerokości znaków. Będzie bardziej czytelnie.
Dobra propozycja.
mikhnal napisał/a:Mam propozycję, aby w okienkach typu Webshell domyślnie była ustawiona czcionka o stałej szerokości znaków. Będzie bardziej czytelnie.
Dobra propozycja.
O co konkretnie chodzi ?
pepe2k napisał/a:mikhnal napisał/a:Mam propozycję, aby w okienkach typu Webshell domyślnie była ustawiona czcionka o stałej szerokości znaków. Będzie bardziej czytelnie.
Dobra propozycja.
O co konkretnie chodzi ?
O czcionkę o stałej szerokości znaków w polach textarea od logów, webshell itd.
Bardzo lubię ten motyw, więc chciałbym, aby był perfekcyjny. Czy mogę prosić o zmianę wyrównania Statusu Kontroli Zatorów (Firewall / QoS (pobieranie)) do lewej, jak wszystkie pozostałe elementy na stronie?

OK., przy okazji nowej wersji poprawię.
Jak to włączyć w Gargoyle? Szukam, szukam ale bladego pojęcie nie mam.
Jak to włączyć w Gargoyle? Szukam, szukam ale bladego pojęcie nie mam.
Wchodzisz w zakładkę System następnie dodatki
Potem klikasz odśwież tam gdzie jest lista dodatków i szukasz w motywach Motywu Blue Ice C Theme for Gargoyle klikasz zainstaluj i potem wchodzisz w zakładkę System następnie motywy i wybierasz Blue Ice C
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Nowy motyw Gargoyle - Blue Ice (by pepe2k)
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc