pepe2k napisał/a:gnomek023 napisał/a:Cezary napisał/a:Jak pod tomato to złe forum wybrałeś. Na openrouter.info zapraszam.
A kolega czyta posty ze zrozumieniem pisze wyraźnie, że poszukuje sprzętu z możliwością wgrania WRT / Tomato
czyli sprzętu, który może obsłużyć albo jedno albo drugie nie napisałem nigdzie że che tomato wgrywać ........
Niepotrzebne nabijanie sobie postów ...............
Pozdrawiam
Drugi post i atak, w dodatku na właściciela tego forum i jednego z najbardziej zasłużonych ludzi dla OpenWrt w Polsce?
Spadaj na drzewo.
Nie znam tego użytkownika i nikogo nie atakuje, zauważyłem, że mój post nie został przeczytany dokładnie i napisałem słuszną uwagę.
" ... Dziękuje i proszę o jakieś wskazówki i pomoc może ktoś z was poleci mi jakiś inny lepszy model spełniający po cześć wymogi (dodam że przeczytałem zaktualizowany 1 post na stronie - ale własnie wydaje mi się, że brakuje tam trochu sprzętu pod LTE choćby ww Asusów.
A w statystykach przeważają starsze już modele Tp-linków bodajże z 8MB Flash).
Dodam jeszcze że w Media Markt jest teraz u mnie do dostania Asus AC51u za 105zł .. "
Jak nowy użytkownik to najlepiej go zganić bo kolejne pytanie poraz 100 ...
Nie jestem głupi i potrafię czytać.
Liczyłem na jakąś pomoc.
Wymieniłem kilka typów routerów o których nie ma mowy w pierwszym poście (asusy).
Nawet podałem konkretny model niżowego asusa w dobrej cenie.
Zamiast jakiejś podpowiedzi .. zostałem zbyty 
OK zrobił się oftop proszę o usunięcie postów.
Dzięki pozdrawiam