26 (edytowany przez marczelo 2014-09-03 22:02:32)

Odp: mr3220 v2 ver.2.3 umarł potrzebna pomoc

speedpc napisał/a:

teraz już nie zrobię nie posiadam programatora SPI to do kogo mam go wysłać ?

Do kogo chcesz możesz do mnie lub Cezary lub Cham Pepe2k ci to zrobi
Jak do mnie pisz na pw.

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

27

marczelo napisał/a:

]..Cham Pepe2k ci to zrobi..

W to nie watpie że zrobi, a Ty jaki masz programator;) ?

RB760iGS + RB260GS / Ryzen 5 2660 / 16G DDR4 / MiniITX - Inea 1G (https://i.imgur.com/TLbJVDw.png)
RB951-2HnD / Celeron J1900 / 4G DDR3 / MiniITX - Satpol 100M

28

@marczelo: akurat pierwsze złe słowa padły z Twojej strony. To że ktoś nie uważa Cię z fachowca nie oznacza że powinieneś wyzywać go od chamów w następnym poście.

marczelo - pepe2k: serio, macie problem to wyjaśnijcie sobie sprawę na priv a nie wywlekacie swoje brudy publicznie.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

29 (edytowany przez marczelo 2014-09-04 13:03:25)

Cezary nie do końca masz racje chodzi o to ze co ja napisze pepe2k krytykuje hm zresztą kolega pasza też ma zatargi z pepe2k i sam napisał "Bezczelny  chamie" . Nie spodziewałem się ze będziesz  po jego stronie chociaż szanuje ciebie i innych poza pepe2k bo to on sam zaczyna nie tylko ze mną ma styki.

A jeśli pepe2k nie będzie mnie obrażał to ja nic nie mam do niego a jeśli tak będzie proponuję zablokuj mu konto.   

pozdrawiam.

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

30

Znowu zaczynasz śmiecić w wątkach? Jeśli potrafisz czytać, to zapoznaj się dokładnie z tytułem tego wątku zanim pierdniesz kolejnym bzdurnym postem mającym się nijak do tematu dyskusji... Co ma Arch z uwalonym MR3220 wspólnego...?!

31

pepe2k napisał/a:

Znowu zaczynasz śmiecić w wątkach? Jeśli potrafisz czytać, to zapoznaj się dokładnie z tytułem tego wątku zanim pierdniesz kolejnym bzdurnym postem mającym się nijak do tematu dyskusji... Co ma Arch z uwalonym MR3220 wspólnego...?!

Dobra założę nówkę temacik hehe i nie ma nic wspólnego nie chciałem tematu zakładać. A pierdolić mogę twoją laskę  palancie.

32

marczelo napisał/a:
pepe2k napisał/a:

Dobra założę nówkę temacik hehe i nie ma nic wspólnego nie chciałem tematu zakładać. A pierdolić mogę twoją laskę  palancie.

Chyba przesadziłeś kolego...

33

A tyle czasu był spokój ...
Miałem nadzieję, że @marczelo na dobre zapomniał o tym forum, lecz jak się okazało byłem niepoprawnym optymistą.
Może teraz, po tej ostatniej jego wypowiedzi ...

34

FUTURISTA

A ty co masz do mnie ? Chyba z jednej wioski jesteś bo nie rozumie co masz i ty do mnie tak niepoprawny jesteś w tym momencie.

35

Cezary powinien usprawnić "firewalla rejestracji", żeby wyłapywał takie niechciane przypadki wink

36

Panowie, dajcie już sobie spokój z tym.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.