Temat: Zmiany w Gargoyle 1.5.10.13->.14
Cezary, czy zmiany między testowym buildem .13 a .14 są jakieś duże? Bo na stronie nie ma informacji żadnej, a nie wiem, czy mogę robić śmiało upgrade z zachowaniem ustawień...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Zmiany w Gargoyle 1.5.10.13->.14
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cezary, czy zmiany między testowym buildem .13 a .14 są jakieś duże? Bo na stronie nie ma informacji żadnej, a nie wiem, czy mogę robić śmiało upgrade z zachowaniem ustawień...
Ustawienia się nie zmieniły. Wewnętrzne mechanizmy tak.
Dołączę się do tematu. Mam zainstalowaną wersję 1.5.10.12 (r37768). Chcę zainstalować 1.5.10.14
Czy mogę to normalnie zrobić wybierając w gui Aktualizację oprogramowania i wklepać plik:
gargoyle-1.5.10.14-ar71xx-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin
a potem doinstalować:
gargoyle-1.5.10.14-ar71xx-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.bin
Czy robi się to jakoś inaczej niż myślę ?
Router wdr3600 od tplinka
Bez sensu. Od razu sysupgrade, po co factory jak to jest to samo.
Tylko bez zachowania konfiguracji.
Dzięki Cezary za pomoc. ...14 zainstalowana. Prosiłbym jeszcze o wytłumaczenie co wpisac w oknach Nazwa: Url: w opcji Dodatki aby było aktywnw dodawanie dodatków bo naprawde nie mam pojęcia jak z gui doinstalować np: Sambe, klienta torrent, dlna.
Przecież wszystko masz wpisane co trzeba. Kliknij tylko odśwież na dole strony.
Witam. W wersji gargoyle 14, e3276 na wdr3600 wyłącza mi się po kilku minutach i nie nawiązuje już polaczenia. W becie 13 było ok, dodatkowa w tej z dnia 05.10.2013 wifi działało w a+n. Czy można gdzięś jeszcze znaleźć tą wersję.
Beta 13 a 14 to to samo...
Gdzie może tkwić przyczyna rozłączania / mam play online/? Proszę podpowiedz jeszcze co należy ustawić aby przy aero2 ten modem włączał się automatycznie po rozłąceniu
Menadżer połączenia w gui, włącz i w zależności jak go obsługujesz albo restart połączenia wan albo skrypt do wykonania.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Zmiany w Gargoyle 1.5.10.13->.14
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc