Temat: Motyw Horchata w Gargoyle
Jeżeli komuś Demantoid nie przypadł do gustu, to pojawił się kolejny motyw, Horchata - z poziomym menu:

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Motyw Horchata w Gargoyle
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeżeli komuś Demantoid nie przypadł do gustu, to pojawił się kolejny motyw, Horchata - z poziomym menu:

Tak jak "Demantoid" działa tylko z nowymi Gargoyle ?
Czy mogę próbować zainstalować na 1.5.10.0 ?
Jak pisałem - nie zadziała, rozjedzie się, bo tamta wersja (1.5.10.0) nie miała jeszcze pewnych elementów w css wymaganych przez ten motyw.
U mnie na WR841V8 brak tego motywu, motywu Demantoid też brak?
Nazwa urządzenia:WR841ND
Wersja Gargoyle:1.5.10.12 (r37768), by obsy
Model:TP-Link TL-WR841N/ND v8
Dodatki->Odśwież i niema?
Nie ma, jest na razie tylko dla obrazów testowych. Ręcznie możesz pobrać i zainstalować sobie.
Mam już wersję dzisiejszą 1.5.10.13.1 (r38286) ,jakie zmiany?
Takie jak: w 2013-10-05: aktualizacja obrazów Attitude Adjustment aktualizacje obrazów z LuCI
Motyw jest super ale czy nie mógł by on byś wyśrodkowany i aby nie zajmował tyle miejsca na ekranie
tak jak w Gargoyle@TP-LINK v1.
A to co to za dodatek ![]()
سلاسل اللغة الإنجليزية-أون لواجهة ويب Wersja: 1.0.0-1
Jak łatwo przeczytać - pakiet z językiem Arabskim dla Gargoyle. ![]()
Sam motyw ma jeszcze parę innych usterek, ale autor stwierdził że nie ma zamiaru go poprawiać.
Opis zmian obrazów gargoyle masz zawsze na dedykowanej stronie. Czytałeś changelog?
O to widzę że Gargoyle PL by Obsy wypływa w szeroki świat , jescze Rosyjski ,Hiszpański ,Włoski ,Francuski itd. ale ważne że jest EN wersja w standardzie.
Nie czytałem bo nie zauwarzyłem go
, teraz czytam.
-------Edit-----
Widzę że jest i Rosyjski, Hiszpański a nawet Chiński
Akurat to już się stało opcją globalną - normalnie wydanie gargoyle też będzie posiadało te języki, polski też został dołączonych do przyszłych oficjalnych wydań.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Motyw Horchata w Gargoyle
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc