Temat: wgranie Gargoyle na Mikrotik RB2011
Witam. Jest szansa wgrania Gargoyle PL na mikrotik rb2011? Jeżeli tak to który firmware ? Nie wiem jak zrobić kopie licencji na MT gdyby w razie czego powrócić z powrotem do routerOS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → wgranie Gargoyle na Mikrotik RB2011
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Jest szansa wgrania Gargoyle PL na mikrotik rb2011? Jeżeli tak to który firmware ? Nie wiem jak zrobić kopie licencji na MT gdyby w razie czego powrócić z powrotem do routerOS
Nie, nie buduję na MT obrazów.
szkoda nawet ze Gargoyle na metarouter tez nie idzie
To już z MT gadaj żeby łatki zaktualizowali, bo zatrzymali się dwa lata tamu.
dobra napisz dokładnie co mam napisać, nie jestem w tym temacie dobry
http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Me … al_machine
Zarówno dostępne tam obrazy jak i łatka są bardzo stare, do archiwalnych wersji źródeł. Niech to zaktualizują.
Odswierze ale obecna rev Openwrt na RB2011 dziala natywnie nie wiem jak z wifi i usb bo nie uzywam ale z podkreconym do 750 Mhz zegarem smiga ...
Pisane było o metarouterze nie openwrt natywnie na RB2011. To że natywnie chodzi to wiemy. Wiesz co to jest metarouter?
Wiem Cezary
Tylko watek zacza sie od gargusia na Mietku ... generalnie wirtualizacja na tej platofrmie to troche za slabo ... MT nie daje patch bo nie maja czasu poprawiac i tak ciaglych bugow w MT OS ale Gargy natywnie na tym to chyba byla by jedna z najmocniejszych platform ....
Witam
Zastanawiam się nad zakupem RB2011UAS. Czy ktoś ma informację (najlepiej z własnego doświadczenia), czy pod OpenWrt działa port USB? Według tego zgłoszenia nie działa:
https://dev.openwrt.org/ticket/13585
Działa. Zgrywałem konfigi z UASa jak został uwalony MT, na usb właśnie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → wgranie Gargoyle na Mikrotik RB2011
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc