Temat: llink - paczka na openwrt
Może jakaś dobra dusza zrobić paczkę na openwrt - fajski soft, umie np. streamować video z rar
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → llink - paczka na openwrt
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może jakaś dobra dusza zrobić paczkę na openwrt - fajski soft, umie np. streamować video z rar
Nawet jak by to się udało zbudować i były by ewentualnie dokompilowane wymagane stery (jak trzeba - zależy od układu sprzętowego/połączeń/i.t.d.) to na pewno zapomnij o tym:
...
Can play straight from rar files: no more need to unrar your media. (Comes with special unrar-3.7.8-seek.)
...
Generalnie nic nie piszesz na jakie to urządzenie owo openwrt i jak co z czym ma sie łączyć, i.t.d.
Tak czy inaczej raczej żaden router nie podoła "playowania" z rar-ów - nie ta kategoria sprzętów - za słabe...
Osobiście mam tplink 4300, ale ja proponowałem dodanie do budowania na wszystkie architektury do których są obrazy na eko.
Jakie stery ?? Coś chyba nie doczytales do czego to jest... To coś jak minidlna
Co do rar - to luzik, większość dostępnych materiałów jest dystrybulowana w rar bez kompresji - cpu obciąża znikomo. Uzywalem kiedyś na mips ok 300mhz śmiało.
No skoro używałeś i rar jest faktycznie bez kompresji (bez sensu tak przy okazji - po co więc rar ?) i działało na mips - to pewno jest jakiś sens to kompilować/portować i prędzej czy później ktoś tu odpisze czy można to dodać jako już gotowy *.ipk i jak, i ewentualnie jakie DEPENDS, lub jak to skompilować, i.t.d. - o ile się da - te zależności dosyć wymagające.
No z tymi sterami to pewno źle tam doczytałem.
Po co rar ? Takie standardy...
Poczytaj np.
http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_(warez)#Packaging
Nie czaję z natury w ogóle żadnych warezów, dla mnie to najgorsza z możliwych form p2p, stąd może zero wiedzy i zainteresowania o jakichś multimedialnych rar-ach.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → llink - paczka na openwrt
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc