Temat: [Kupie] Kosc 64mb ram do 1043ND
jak w temacie, pisac tutaj, albo pw
W sumie nie ma dzialu kupie, wiec pozwolilem sobie tak w glownym watku o openwrt wskoczyc.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → [Kupie] Kosc 64mb ram do 1043ND
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie, pisac tutaj, albo pw
W sumie nie ma dzialu kupie, wiec pozwolilem sobie tak w glownym watku o openwrt wskoczyc.
Kolego czy nie lepiej jest sprzedać ten router i kupić tl-wdr3600 (128 mb ramu i 560 mhz procek). Ja kupiłem swojego za 206 zł
Pozdrawiam
za wczesnie moim zdaniem, jedyne co do mnie przemawia to TORrelay
Ja tez kupie
Witam, Mam do sprzedania 5szt kostek pamięci RAM 64MB EDD5116AGTA-5B-E - nota katalogowa pamięci , pamięci sprawne, idealnie wylutowane oraz wyczyszczone - wyglądają jak nówki
więcej info na priv, na pewnym popularnym serwisie aukcyjnym również można znaleźć ![]()
Cena 10zł/szt przy większej ilości do uzgodnienia, odbiór Kraków lub wysyłka ![]()
PS.
jedna z nich działa idealnie w moim routerze TP-Link TL-MR3220 ![]()
Jeśli takie odpowiadają to zapraszam na pw ![]()
Mogę podesłać zdjęcia jeśli trzeba ![]()
Ok. Podbijam temat, bo "magicznie" WRT zaczelo dzialac wiec sie zainteresowalem tym modem.
Prosze o kontakt i oferty.
Ok, zakonczylem walke.
chec sprzedazy ramu wyrazil pepe2k i george2002. Kupilem u george2002(pierwszy napisal)
Podaje nicki, moze jak ktos sie zdecyduje to bedzie od razu wiedzial kogo pytac.
Dzieki ![]()
Ok, zakonczylem walke.
chec sprzedazy ramu wyrazil pepe2k i george2002. Kupilem u george2002(pierwszy napisal)
Podaje nicki, moze jak ktos sie zdecyduje to bedzie od razu wiedzial kogo pytac.Dzieki
Czyli operacja się powiodła, pacjent żyje i działa jak wnioskuję z wypowiedzi
?
Ps.
Mam jeszcze 3-4szt pamięci 64MB dla zainteresowanych ![]()
Poprawne wnioskowanie ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → [Kupie] Kosc 64mb ram do 1043ND
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc