pasza napisał/a:W PL jak i w Eu nie kupisz oficjalnie innej wersji jak V1 , a to co niby ty widziałeś można sobie wsadzić w buty.
Zakup z drugiej ręki to jakiś nieoficjalny zakup? Przemyt może czy jak? A w buty to sobie wsadzam stopy i nie interesuje mnie co Ty próbujesz zmieścić w swoich 
Ile razy trzeba Ci jeszcze napisać, że w PL nie kupisz, Twoje słowo klucz "oficjalnie", ani v1, ani v2? Nigdzie w naszej dyskusji, którą zapoczątkowałeś, nie zaznaczyłeś, że chodzi Ci o rynek PL, EU czy w ogólności europejski i nie wskazałeś też gdzie ten router, który proponujesz, autor wątku ma sobie kupić... To ja Ci wskazałem, że ten model nie jest, nie był i pewnie nie będzie u nas w Polsce dostępny z oficjalnej dystrybucji (czyli z gwarancją producenta realizowaną w naszym kraju, polskim wsparciem technicznym, itp. itd.). Grzecznie zapytałem o sprecyzowanie wersji sprzętowej, co tak bardzo Cię zbulwersowało, że aż się uniosłeś, jakby to było oczywiste, że rozchodzi się o v1. Poza tym, jak ktoś już robi zakupy poza Polską, to może je równie dobrze zrobić i w Azji, więc raz jeszcze - precyzuj swoje wypowiedzi, to będzie Ci potem łatwiej ich bronić.
Dla przypomnienia, bo pamięć też masz słabą, napisałeś:
pasza napisał/a:Ps.
Pomyśl może nad WDR4900 b.mocny CPU, duży flash i szybkie USB, w testach wifi bije Asusa i jest jest sporo tańszy.
Gdzie tutaj jest informacja o wersji sprzętowej albo o sklepie, w którym ten router miałby być kupiony? Mamy się tego wszyscy domyślać? Gdzie jest powiedziane, że jak już proponujesz WDR4900, to w wersji v1? To jest jakaś domyślna wersja WDR4900?
A skoro już miałeś na myśli konkretną wersję, dostępną na rynek europejski, to warto było to zaznaczyć - na pewno nie dopytywałbym Cię o szczegóły i wszystko byłoby jasne. Po prostu następnym razem bierz pod uwagę, że w przeciwieństwie do Ciebie, inni znają bardziej globalne możliwości dokonywania zakupów i tym samym biorą pod uwagę, dla Ciebie najwyraźniej nieistotne, informacje takie jak wersja sprzętowa urządzenia.
Co więcej:
pasza napisał/a:Ale on jest od dawna cały czas w sprzedaży i zbiera pochlebne opinie.
(nie wiem czemu z Polski go wycofali) ale wszędzie można go od dawna dostać, ceny od 87Eu + wysyłka ,ten ma CPU ma wgniatający Asusa i mniejsze zużycie energii.
Skoro piszesz, że można go wszędzie dostać, to sprecyzuj, że masz na myśli rynek europejski. Bo "wszędzie" sugeruje globalną dostępność. A jak wiesz, co też Ci przypomniałem, na świecie dostępne są dwie wersje tego modelu.
pasza napisał/a:pepe2k przecie my już wszyscy cię znamy i twe bezsensowne odwracanie kota ogonem i bazgrolenie od rzeczy
""aby tylko było na moje""
Nadal się nie wyleczyłeś z tendencji do urojeń na temat innych użytkowników tego forum? Masz też jakieś rozdwojenie jaźni? Jacy "my"? To jest Ciebie więcej niż jeden?
pasza napisał/a:Aby nie być gołosłownym pokaż mi wersję v2 (ta jest zupełnie różna, 6anten) i gdzie można ja kupić oficjalnie (W SKLEPIE) na terenie EU czy w Polsce.
Nie mierz innych swoją miarką. To, że jesteś tak ułomny, że nie potrafisz zrobić zakupów poza EU, nie oznacza od razu, że inni tego nie potrafią