Temat: Uwalony WR-1043ND

Witajcie,
dzisiaj uwaliliśmy z kolegą router Wr-1043ND przy wgrywaniu fabrycznego softu przez loader na Gargoyle. Albo za szybko zrobiliśmy reset(uważając, że jest zwiecha) albo nie usunęliśmy boota z pliku.

Migają wszystkie diody, PWR świeci się stale.

Ktoś podejmie się reanimacji?  Najlepiej na Śląsku, albo wysyłkowo...

2

Odp: Uwalony WR-1043ND

Nie da się wgrać firmware z bootem na gargoyle. sysupgrade na to nie pozwala. Za krótko czekałeś, sam się resetuje po wszystkim.

Jak nie znajdziesz u siebie to odpłatnie ja to mogę zrobić.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

Witam coraz częściej widzę ze ludzie robią ten podstawowy błąd. Całe szczęście dla nich ze można rutery uratować mogę się podjąć naprawy odpłatnie.Gdyż mam wszystko co potrzeba.

Pozdrawiam.

Pytanie do Cezarego po ile u ciebie chodzi ten ruter TL-WR1043ND bo myślę o kupnie jeszcze jednego rutera.

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

4

Pisz na priv.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

5

peepe1302 napisał/a:

Ktoś podejmie się reanimacji?  Najlepiej na Śląsku, albo wysyłkowo...

Mogę zrobić i przy okazji zmodyfikować (RAM/FLASH). Info na PW.

6

OK Cezary napisze jak nie dziś to jutro teraz uciekam na chwilkę tu zajrzałem jak coś odezwę się na priv.

Pozdrawiam.

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

7

Witaj pepe2k

Pozdrawiam.

smile i smile

8

Czesc, dzieki za oferty, juz dogadalem sie z Cezarym. Ja prawdopodobnie tez bede chcial sprzedac WR-1043ND(zakladajac ze Cezary da rade ;P).