Temat: Do kiedy będzie niedostępna strona http://ecco.selfip.net/ ?
Hej jestem w trakcie konfiguracji routera i zależe od ww. strony. Aktualnie nie jest dostępna. Czy ktoś się orientuje kiedy ruszy. Może istnieje lustro?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Do kiedy będzie niedostępna strona http://ecco.selfip.net/ ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej jestem w trakcie konfiguracji routera i zależe od ww. strony. Aktualnie nie jest dostępna. Czy ktoś się orientuje kiedy ruszy. Może istnieje lustro?
Potrzebuje kompatybilnych z jądrem 1.5.10.7 pakietów do karty muzycznej i mpd. Oraz odpowiedni pakiet opkg, bo już usunalem /bin/opkg.
Witam mam podobny problem, właśnie aktualizowałem router, i nie mogę nic pobrać z opkg. jak temu zaradzić.
Hmm. cóż czekamy, następnym razem stworze lokalne repo.
Niesamowite, kablówka leży od kilkunastu minut i natychmiast są głosy że pakiety potrzebne
. Spokojnie, zaraz będzie.
Niesamowite, kablówka leży od kilkunastu minut i natychmiast są głosy że pakiety potrzebne
. Spokojnie, zaraz będzie.
Twój mod uzależnia ![]()
p.s. lusterko by się przydało na takie sytuacje
Pewnie. Jak wygram w lotto ![]()
Pewnie. Jak wygram w lotto
Mam zwycięski kupon z wczoraj, chcesz? Trafiłem 3 z 6.
Ja ostatnio prawie dzień w dzień 25tys funtów wygrywam. Tylko muszę je odebrać...
No nie. BMW nie wygrywam. ![]()
Cezary, zapostuj proszę info jak strona ruszy.
Chodzi...
Cezary teraz wiesz co narobiłeś ??
niech Ci " tfu tfu " repo padnie i spory procent userów już ma problem.
Mam taką myś, ile zajmuje całe repo ze wszystkim co tam jest ??
jesli nie są to terabajty
to może by sobie zgrać wszystko na dysk w razie wu i robić synchronizacje raz dziennie, bo z tego co czytam często się coś pojawia nowego więc taka częstotliwość aktualizacji była by wystarczająca ![]()
Kilka giga łącznie. I apel - nie róbcie synchronizacji bo mi się łącze zapcha i będę zmuszony je zlikwidować. Pakiety zajmują raptem z 10MB chyba, je możecie spokojnie pobierać.
To jeszcze jedno pytanie odnośnie mojej wersji:
Gargoyle 1.5.5 |
| Wersja Gargoyle: d943969 |
| OpenWrt Backfire 10.03.1 |
| Wersja OpenWrt: r32561 |
| Zbudowano: 2012-07-09 12:34 CEST
Czy długo będą istniały w repo pakiety do niej ??
bo nie wiem czy sciagnąć sobie na dysk wszystko co mi potrzebne czy po prostu przesiaść sie na AA - "Ałaaa"
heh
skoro mi stabilnie pracuje to po co
"Słowa Cezarego" tylko drugie ale, co jeśli bede chciał coś innego więc tu mam problem ale chyba zostane przy backfire i sciagne sobie tylko pakiety które mi są potrzebne ![]()
W sensie pakiety do backfire są już dawno w old i aż się prosi żeby zostały skasowane. Zawsze zostanie oficjalne repo, a ja mam za małego MD żeby trzymać wszystko po wieki.
To jeśli jest taka możliwość to czy można prosić o całą zawartość dla mojej wersji na e-mail chyba że masz jakiś szybki sposób pobrania wszystkich pakietów na dysk ![]()
Zrobiłem archiwum z tymi pakietami, ściągnij sobie.
Podziękował ![]()
Cześć!
Od paru dni ecco.selfip.net nie działa (nie wiem jak było wcześniej, teraz zauważyłem). Czy to znaczy, że już nie zadziała wcale?
Cześć, ten adres nie działa od kilku miesięcy, a dwa miesiące wisiała informacja dlaczego. Zapraszam więc do bardziej regularnego odwiedzania eko.one.pl
Przeniesiony został na dl.eko.one.pl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Do kiedy będzie niedostępna strona http://ecco.selfip.net/ ?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc