pasza napisał/a:Panie przemądrzały to Pan masz problemy ale w odwracaniu kota ogonem.
Nic nigdzie nie odwracałem. W pierwszym poście nie było informacji o tym, o jaki tablet się rozchodzi więc rzuciłem żartem, który ma pokrycie w rzeczywistości. Nie wiem czy to zauważyłeś, więc przeczytaj sobie raz jeszcze post pierwszy (autora) i mój prześmiewczy komentarz (post numer 2).
pasza napisał/a:Mowa tu wyłącznie o markach globalnych ZTE i Modecom a emotykietki ja nie widziałem jak bazgroliłeś do mnie o szopie i garażu.
Mhm, a świstak siedzi i zawija tablety w sreberka... W stosunku do tej marki podtrzymuję to co napisałem. Poczytaj sobie raporty spółki Modecom S.A. i porównaj ich zyski ze sprzedaży z zyskami TP-Link i przestań już biadolić poza tematem - miliony PLN, a miliardy USD, to chyba wystarczająca różnica? Chcesz sobie podyskutować o pierdołach - masz forum onetu i tym podobne.
pasza napisał/a:Bezsensowne całkowicie to były pewne twe wypowiedzi w tym wątku na co zwróciłem uwagę a w w zobaczyliśmy jeszcze bardziej niedorzeczne odwracanie kota ogonem.
To już nie można mieć własnego zdania? Rozumiem, że stoisz tutaj na straży sensowności wypowiedzi? Szkoda tylko, że nie pilnujesz tak swoich bzdurnych postów w innych wątkach... Raz jeszcze - obie moje wypowiedzi były ironiczne i sarkastyczne, a pierwsza wręcz prześmiewcza - zobacz co dodałem na końcu każdej z nich, bo chyba nadal tego nie widzisz.
Zauważ, że przez całą dyskusję poza Tobą nikt nie miał zastrzeżeń do moich postów, najwyraźniej tylko Ty masz jakiś problem z rozróżnieniem wypowiedzi poważnych od tych mniej poważnych, choć dla takich bubków jak Ty specjalnie dodaje się w nich emotki, które na to wskazują... przyczepiłeś się jak rzep do psiego ogona. Jak się nudzisz, to idź i polecaj wszystkim w koło buildy Vargalexa, bo to wychodzi Ci najlepiej