Odp: Walka z 1043ND ... webcam, opkg update itp.
uvc jest znany ze swojej zachłanności, więc jeżeli nawet podłączona kamera bez huba, bezpośrednio bez żadnego dysku robi takie coś to masz po prostu problem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Walka z 1043ND ... webcam, opkg update itp.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
uvc jest znany ze swojej zachłanności, więc jeżeli nawet podłączona kamera bez huba, bezpośrednio bez żadnego dysku robi takie coś to masz po prostu problem.
Cezary to to ja już wiem ... tyle że jak go rozwiązać ...
Zmień kamerę, zmień router, kup kamerę IP.
Nie na to liczyłem .... szkoda .... skoro innym chodzi dokładnie ta kamera na dokładnie tym routerze to w cuda nie wierzę że się nie da... no ale cóż skoro tak twierdzisz ..
Ja jej nie mam, Ty ją masz. I tobie nie działa, a nie podejrzewam że chcesz dubugować sterownik czy motion i naprawiać to co jest zepsute.
a nie ma innego sterownika żeby to ruszyło ... może coś mniej zachłannego, może inny soft ...
No nie ma. uvc masz jeden w kernelu.
to jak możesz wytłumacz mi to http://www.youtube.com/watch?v=VSFK3VP9Zv8
skoro .. po primo mam kamerkę logitech c270 i router tp link 1043nd to jakim cudem działa ten sprzęt w tej konfiguracji u innych a u mnie nie ... i co z tym zrobić ... ostatecznie kupię terminal i walnę mu system ale pomińmy to na razie ... co JESZCZE mogę zrobić...
Więc pisz do gościa, niech Ci da konfigi.
dobra nie było tematu .... widzę że nic się nie dowiem ... dzięki za Twój stracony czas ...
zobacz tutaj
http://www.instructables.com/id/How-to- … er-WR703N/
nie wczytywałem się, router to wr703 ale na openwrt i kamerka jak Twoja.
na stronie jest link do dropboxa.
z tego co tak na szybko patrzyłem to dokładnie opisuje co i jak.
dzięki wielkie ... już się biorę za studiowanie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Walka z 1043ND ... webcam, opkg update itp.
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc