Temat: Najnowszy AA Gargolye pl
Witam! Czy firmware AA Gargolye pl dla wr842nd jest stabilne. Aktualnie znajduje się w folderze test, więc pytam czy wgrywając sobie ten soft nie uwale routera?Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Najnowszy AA Gargolye pl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam! Czy firmware AA Gargolye pl dla wr842nd jest stabilne. Aktualnie znajduje się w folderze test, więc pytam czy wgrywając sobie ten soft nie uwale routera?Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nie jest do użytku na co dzień. Chcesz testować to testuj, nie to poczekaj na oficjalną wersję.
Cezary kiedy można się spodziewać obrazów z gargulcem nadających się do codziennego użytku?
Dziwne pytania. Mamy stabilne AA ? Już teraz wiesz kiedy ![]()
Ktoś kiedyś pisał że można się spodziewać za 2 tygodnie ale...
...ale Cezary jak każdy inny developer tez człowiek...wiec nie "pol" sie, i czekaj. I tak będzie prędzej czy poźniej
Tak, @openwrt się deklarowało że wydadzą stabilną wersję. Nie pamiętam żeby im się udało kiedykolwiek dotrzymać słowa ![]()
czy można prosić na wndr3700 ?
hej , czy będą/są dostępne gdzieś poprzednie wersje gargoyle bez aa - mam na orginalnym firmware routerek i non stop pada więc chciałem wrzucić mu gargulca ale z tego co widze to na serwerze jest tylko aa. czy jest jakies inne źródło aby sięgną (odrobine) wstecz w historii wersji ?
Pewnie że są. A Twoja wina bo nie czytasz dokumentów na eko.one.pl
@szwagierluki: załadowane. I jeszcze raz: to są testy. Zawartość obrazów nie jest jeszcze docelowa. Nie należy też tego używać na co dzień, bo pewnie jeszcze parę krzaków wyjdzie.
tnx, fakt, człowiek szukając rozwiązania idzie na łatwizne
Witam jak chcesz mogę ci udostępnić wersję 1.5.6 z dnia 08.25.2012 pozdrawiam
Jest dostępna u mnie. Tylko w końcu zacznijcie czytać dokumenty...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Najnowszy AA Gargolye pl
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc