Temat: MR3420 na Gargole pl problem z działającym internetem cyfrowy polsat!!

Witam zakładam nowy temat pisałem już o tym wczoraj ale nie w odpowiednim dziale a sprawa wygląda tak podłączyłem kabel do dekodera. Cyfrowego Polsatu przez router MR3420 chodzi na Gargole od Cezarego otóż on kazał mi założyć temat bo podobno robię bałaganik ok niech tak będzie w wracając do tematu internet działa ale po jakimś czasie dekoder się wiesza albo winna softu w dekoderze bardziej myślę ze czegoś nie ma i trzeba dograć przez polecenia wiec proszę o poradę innych w tej sprawie pozdrawiam.

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

2

Odp: MR3420 na Gargole pl problem z działającym internetem cyfrowy polsat!!

Witam i nikt nie odpowiedział mi na tak proste pytanie hmhmhm

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

3 (edytowany przez FUTURISTA 2012-08-09 20:06:13)

marczelo napisał/a:

Witam zakładam nowy temat pisałem już o tym wczoraj ale nie w odpowiednim dziale a sprawa wygląda tak podłączyłem kabel do dekodera. Cyfrowego Polsatu przez router MR3420 chodzi na Gargole od Cezarego otóż on kazał mi założyć temat bo podobno robię bałaganik ok niech tak będzie w wracając do tematu internet działa ale po jakimś czasie dekoder się wiesza albo winna softu w dekoderze bardziej myślę ze czegoś nie ma i trzeba dograć przez polecenia wiec proszę o poradę innych w tej sprawie pozdrawiam.

Jakieś znaki interpunkcyjne mógłbyś wstawić, bo na jednym oddechu nie da się tego przeczytać, to raz, a dwa, to bez przecinków i kropek w odpowiednich miejscach nie wiadomo o co Ci chodzi.
Skoro piszesz, że dekoder się wiesza to zgłoś się do przedstawiciela cyfrowego polsatu.
Co wspólnego ma dekoder cyfrowego polsatu z OpenWrt?

4

Witam dzięki za odpisanie ale mam zastrzeżenia. dlaczego ? Zrobisz kopię tego co pisałem, nie życzę sobie takich jazd ok. A Co do tej sprawy co pisałem tez o tym myślałem ze to winna, dekodera a nie OpenWirta , i taka mała UWAGA! starajcie się odpisywać, ja też innym pomagam jak mogę i oczekuję tego od innych pozdrawiam.

5

marczelo napisał/a:

Zrobisz kopię tego co pisałem, nie życzę sobie takich jazd ok.

Nie rozumiem, o co Ci chodzi? Nadal piszesz chaotycznie.
Mniejsza z tym. Jestem pełen podziwu dla Cezarego za cierpliwość. Na wielu innych forach, za taki styl pisania dostałbyś, w najlepszym wypadku, warna.

6

A to ciekawe, wiesz Bo nie tylko tu pisze, jestem na innych forach.Również i jakoś nikt się nie żalił i nie żali.Nie wiem co chcesz od Cezara on spoko jest gość, a zresztą inni też tak piszą, A musiałeś do mnie się do czepić ? Po czytaj inne fora a zobaczysz ja nie jestem, jedyny w internecie. Pozdrawiam.