Temat: TL-WR842ND obrazy
Czy jest szansa, że na eko pojawią się obrazy z gui dla tego routera ?
Jest nowszy (org. soft wspiera VPN, drukarki), lepszy (flash 8MB), tańszy od popularnego 3420.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → TL-WR842ND obrazy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest szansa, że na eko pojawią się obrazy z gui dla tego routera ?
Jest nowszy (org. soft wspiera VPN, drukarki), lepszy (flash 8MB), tańszy od popularnego 3420.
Tylko luci, backfire go nie wspiera. Co prawda kompiluję dla własnych celów obraz dla 842, ale to trunk jest.
Według openwrt 842 i 3420 to prawie takie same konstrukcje. Szkoda, bo 842 ma większego flasha.
3420 nie lubię bo miałem problemy ze stabilnością przy podłączonym modemie E398, E353 (z 1043 nie było problemów).
Poza tym 3420 w czasie pracy jest gorący a jego zasilacz ciepły (w tych samych warunkach 1043 ver 1.8 est ciepły a jego zasilacz chłodny).
Tak, budowane są na tej samej podstawie. Ale - nie mam teraz 842, więc nie przeportuje tego na Backfire żeby to sprawdzić czy i jak działa.
Cezary czy ruszyłeś coś w temacie Tp-Linka 842 ?
Jeżeli pytasz czy zbudowałem obrazy backfire na 842 to nie. Chcesz się bawić w testera i sprawdzić?
Dziś zakupiłem TL-WR842ND z myslą o ruterze do 3g.
Instalacja z OpenWrt Trunk dla TP-Link TL-WR842ND - i podpiołem huawei E156 i sukces Net z orange smiga jak trzeba:)
Co prawda nie obyło się bez problemów tzn nie potrzebnie wpisywałem PIN 0000 i router nie chciał przyjąć ale to mój błąd.
status 3ginfo też spoko dziła
Także dzieki Eko.one.pl ![]()
Mam w domu tp-mr3420 ale kupiłem na wieś TL-WR842ND z myslą 8MB Pamieci i na razie nie zawodzę się i polecam:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → TL-WR842ND obrazy
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc