Temat: TL-WA701ND
Witam wgralem z snapshota openwrt prosze mi uswiadomic czy temat modu do niego usb byl przerabiany??? ktos podlaczal do niego ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → TL-WA701ND
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wgralem z snapshota openwrt prosze mi uswiadomic czy temat modu do niego usb byl przerabiany??? ktos podlaczal do niego ?
NIe, ale ponieważ jest na ar7240, to mod będzie identyczny jak w innych urządzeniach, 741 w szczególności. http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr741nd#usb.host
No tak myslalem leczy nie dziala na nim libusb znaczy sie lsusb wywala blad mimo iz wszystko poinstalowalem moduly zaladowalem moze dmesg wrzuce zaraz bo jeszcze mi chodzi po glowie flash 8MB do niego wlozyc jak znajde dojscie do nich bo moge w maritexie zamowic sa ale inny producent czy Cezary podejmie sie saportu do takiego moda ? ![]()
A przekompilowałeś własny obraz? Bo domyślnie one nie mają włączonego wsparcia dla usb; instalacja modułów nic nie da bez tego.
No wlasnie nie bo mi sie miejsce skonczylo na dysku he he niestety mam 16GB SSD i jak o 3 rano zostawilem do kompilacji ale rano stop i 100% juz zajete
ale to kompilowalem na RB 750 MT
ok myslalem ze w wersji z trunk sa usb wsparte ale trudno musze cos wygospodarowac ![]()
Mają dla dla określonych urządzeń. Jak nie mam ono usb standardowo to nie ma i wsparcia dla usb w kodzie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → TL-WA701ND
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc