IceG napisał/a:fullkiller napisał/a:Panowie dzięki za wsparcie, niestety nic nie wnoszą do tematu. I tak jestem wdzięczny za zainteresowanie.
W ktorym miejscu to co napisalem nic nie wnosi? Masz stara wersje OpenWrt i to jeszcze forka, a chcesz instalowac nowe rzeczy i w PL. Bez dodania routera do oficjalnych wydan OpenWrt nic nie zrobisz. Masz 2 wyjscia czekac na oficjalne dodanie sprzetu lub samemu przygotowac wsparcie. Ja bym napisal jeszcze na forum ROOTer moze cos rozjasnia skad ten obraz u nich i do jakiego sprzetu, moze udostepnili by tez pliki o ile pasuja do sprzetu.
Sorry jeżeli cię uraziłem...nie to było moim zamiarem. Po prostu dla mnie to nic nie zmienia....dlatego wybacz jeszcze raz. Napiszę gdzie polecasz . Potwierdza się tylko teza, że Chinese, dla kasy zrobią wszystko (chyba tak) Notabene masz "dobre notowania" bo jak zapytałem uncle Google, to wyskoczyłeś mi chyba na pierwszym miejscu ze swoim repo na githubie... Ja niestetety dawno temu skończyłem 6 dych, i pewnych rzeczy już nie rozumiem, a zdolność percepcji jest innna...Oj..rozpisałem się
to też chyba oznaka starości...Dziękuję wszystkim za pomoc i życzę miłego dnia
Ps.
Znalazłem coś ,i o wiele nowszego ale co ja mam z tym zrobić ? Archiwum ma 2 pliki:
ZBT-Z8105AX-GO2025-09-04-upgrade
i
ZBT-Z8105AX-MWAN3-GO2025-09-04-upgrade
Niestety te opisy nic mi nie mówią