Odp: Witam - kilka pytań początkującego
Działa dzięki. Ps a pytanko skąd pobrać dodatek do statystyk i gdzie i jak zainstalować.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Witam - kilka pytań początkującego
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 57 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Działa dzięki. Ps a pytanko skąd pobrać dodatek do statystyk i gdzie i jak zainstalować.
W gargoyle masz to przecież standardowo wbudowane.
a jak bym chciał dsnifa zainstalować to jak to zrobić ?
faq na górze - tam masz odpowiedź jak instalować pakiety.
jak zaintalować to wiem ale nie znam nazw pakietów gdzie to mogę sprawdzić ?
downloads.openwrt.org
lub opkg list
d snif tam nie ma edytowałem plik packages
w repo rc4 jest
ale tak plik się nazywa ? czy nazywa się rc4 d snif przepraszam że zadaje takie proste pytania ale dopiero co zaczynam bawić się gargoyle
Ja się z wami mam. Czytałeś poradnik? jest tam informacja że pakiet nazywa się dsniff.
W poradniku jest napisane co i jak instalować ale nazw nie ma. A tego też nie ma gdzie mam tego szukać ?
To teraz wróć do poradnika i przeczytaj za karę jeszcze raz. A potem zrób wyszukanie na stronie jeżeli nie znajdziesz nazwy pakietu żeby się przekonać że tam jest.
W repo rc4. Pisałem.
wszedłem na stronę i w resources rc4 i nie ma d sniff. A czytam faq tam nic nie pisze o liście pakietów
faq nie jest poradnikiem. Na eko.one.pl masz poradniki.
http://downloads.openwrt.org/backfire/1 … ar71xx.ipk
I co, nie ma pakietu?
No znalazłem he he a najśmieszniejsze nie ma miejsca he he. Brakuje mu jakieś 22 kb. Może podpowiesz co usuną zbędnego ?
Jeżeli czegoś nie instalowałeś to usunięcie nie zwolni miejsca. Możesz usunąć tylko to co dodatkowo zainstalowałeś.
to kiszka niestety myślałem że można coś usunąć zbędnego czego np nie używam. Ogólnie jestem pod wrażeniem. Ps wgrałem wersję v2 jak wgram v4 dużo się zmieni ?
Wersję v2 i v4 czego? Jeżeli pytasz o nazwę w obrazie to nie możesz wgrać bo to dla innej wersji sprzętu jest przeznaczone.
nie no jak są obrazy i jest np do 941 v2 v4 To one są takie sam tylko do innych wersji sprzętu ja ogólnie na początku nie sprawdzałem wersji tylko wgrałem jaki był. Czyli wszystkie z folderu są zawsze najaktualniejsze.
Jak byś wgrywał z oryginalnego softu to by się buntował że to nie taki jak trzeba firmware.
No właśnie tak mi pokazało najpierw chciałem wgrać v4 ale że nie poszedł to pomyślałem wrzucę v2. I ten zadziałał. Czyli żadnych usprawnień nie ma tylko różnica sprzętu.
Tak, obejmuje to tylko zmiany związane ze sprzętem.
W tym katalogu zawsze znajduje się najnowsza aktualna wersja softu, jak się jest aktualizacja to jest info o tym na stronie.
Witam
Koledzy nie moge wejsc na swoj router w win7 niemoge ani prze chrome ain opere wpisuje oczywiscie 192.168.1.1 i nic, natomiast z telefonu wchodze normalnie spod linuxa takze, prosze o porade jak sie dostac do routera.
Pozdrawiam
Wyłącz anywirusa i firewall...
a jaki masz ip przydzielony komputerowi?
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 57 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Witam - kilka pytań początkującego
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc