Cezary, pozwolę sobie na trochę prywaty.
Twoja wszechstronna wiedza, zaangażowanie i zarazem skromność, brak cwaniactwa zdumiewa.
Jest to fenomen, ewenement zwłaszcza w obecnych czasach. Gdzie prawie nic nie ma za darmo, no i czas. Prowadzisz to forum ponad 19 lat. Widać, że robisz to z pasją. Na forum trafiłem 13 lat temu, kiedy nie miałem jeszcze żony, dzieci. Obecnie, że tak powiem starzeję się z tym forum i ono nadal istnieje
. Po sobie widzę, że moje umiejętności w tej branży, zdolność przyswajania nowego, znacznie się kurczą. A przeglądając forum, odnoszę wrażenie, że Ty za wszystkim nadążasz. Czasami tak żartobliwie myślałem, czy nie jesteś jakimś botem. Aczkolwiek moja żona i najbliższa rodzina doskonale wiedzą kto to jest Cezary, bo nie raz byłeś, jesteś na językach w sytuacjach gdzie nie mogłem sobie z czymś poradzić.
Jesteś dla mnie niezwykle ciekawą postacią. Żonie mówiłem, że na moje 50 urodziny, prezentem dla mnie byłoby jakbym mógł wypić z Tobą kawę. Aczkolwiek domyślam się, że cenisz prywatność i oficjalnie nie wyskakuje z taką propozycją.
Mam nadzieję, że starczy Ci zdrowia, sił i zapału na kontynuowanie tego dzieła. Witryna eko.one.pl wyryła się w mojej głowie jak muzyka z lat 90 tych.
Mój post to w pewnym sensie wazeliniarstwo, bleee. Ale chciałem wyrzucić to z siebie.
TP-Link TL-WDR4300 Mod, CPU 700MHz, Flash 16 MB, Gargoyle 1.5.11.4, extroot + dysk zewnętrzny Samsung (S2), kamerka MS LifeCam HD-5000
TP-Link TL-WR1043ND Mod, RAM 64 MB, chłodzenie pasywne, Gargoyle 1.5.10.14, extroot, kamerka Logitech HD Webcam C270