Temat: ASUS TUF-AX6000
Cześć, czy ktoś ma doświadczenia z routerem ASUS TUF-AX6000 i OpenWrt stąd?
Tu moje skrypty na GitHub
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Sprzęt / Hardware → ASUS TUF-AX6000
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć, czy ktoś ma doświadczenia z routerem ASUS TUF-AX6000 i OpenWrt stąd?
Wgraj najnowszą wersję 23.05.3. Z wersjami SnapShot ostatnio były problemy ze switchem.
Tu masz linka https://downloads.openwrt.org/releases/ … pgrade.bin
Router super jedynie więcej ramu mogło by być
Osobiście korzystam z tego routera na wydaniu Cezarego.
Problemów brak
Dzięki steel_rat i bulgar71 za odpowiedzi. Rozumiem, że gdybyście mieli kupić jeszcze raz to wybrali byście ten model.
Czy nie będę miał problemów ze współpracą z modemem Huawei E3372 (OpenWrt aktualne od Cezary)?
Dla mnie to fajny router. Tyle że ja nie używam modemu podpiętego do niego. Raczej nie powinno być problemu.
Nie ładuj do niego wersji rozwojowej bo tam był ostatnio błąd ze switchem. Pracował dziwnie, porty pracowały parami. Lan1 i lan 4 działały razem oraz Lan2 i Lan3. Wyglądało to tak że jak miałeś podłączone urządzenie np. do portu Lan2 to działał o tylko jak podłączyłeś coś do portu lan3. Router pokazywał połączenie fizyczne ale nie przenosił wtedy ruchu. Nie wiem czy to już poprawili. Nie chce mi się sprawdzać i konfigurować wszystkiego od nowa.
Tak wybrał bym ponownie ten router, jednocześnie tak jak pisał steel_rat problemów z Huawei E3372 nie powinno być..myślę, że ktoś kto ma doświadczenie z modemami udostępni działający config..
Które, to LEDy kryją się pod rządzeniami mt76-phy0 i mt76-phy1?
Pewnie żadne, a same pliki generowane są przez sterownik do radia mediateka
Dzięki.
ile wyciągacie na tym sprzęciku lan / wan -> wlan ? idzie przekroczyć 2Gb/s ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Sprzęt / Hardware → ASUS TUF-AX6000
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc