Odp: Stabilny router do 4G/5G do 1k zł.
Tylko który ![]()
EG12/EG18 i całą rodzinę RG5xx i RM5xx mogę zostawić bez przeliczania.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Sprzęt / Hardware → Stabilny router do 4G/5G do 1k zł.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko który ![]()
EG12/EG18 i całą rodzinę RG5xx i RM5xx mogę zostawić bez przeliczania.
Może jakiś trigger , że jak wartość będzie powyżej 50 , to ... Tylko nie wiem co
Wtedy ktoś zauważy.
Wyciągnąłem LBR20, zmodyfikowałem projekt. U mnie jak nie ma transmisji to SINR spada do 0 (fizycznie w wyniku poleceń at jest 0 na odpowiedniej pozycji), jak coś się transmituje na na pcc i scc mam 13-14-16-17. Biorąc pod uwagę ze warunki mam dobre to raczej ten SNIR nie jest na poziomu tych -17dB tylko wyżej. Tylko nijak nie potrafię zrobić ujemnego SINR.
A u mnie cały czas na LBR20 jest ujemny
PCI
EARFCN
RSSI
RSRP
RSRQ
SINR
PCC
B3 (1800 MHz)
20 MHz DL
20 MHz UL
256
1300
-60 dBm
doskonały
-88 dBm
dobry
-11 dB
dobry
-17.4 dB Ale czytasz przetworzone dane. A o tym właśnie dyskutujemy (i na dodatek OT robimy w tym wątku).
Wyciągnąłem LBR20, zmodyfikowałem projekt. U mnie jak nie ma transmisji to SINR spada do 0 (fizycznie w wyniku poleceń at jest 0 na odpowiedniej pozycji), jak coś się transmituje na na pcc i scc mam 13-14-16-17. Biorąc pod uwagę ze warunki mam dobre to raczej ten SNIR nie jest na poziomu tych -17dB tylko wyżej. Tylko nijak nie potrafię zrobić ujemnego SINR.
Większość modemów faktycznie ujemny SINR jest w stanie zmierzyć/podawać , ale tak z drugiej strony patrząc , na te wszystkie tabele itp , to poziom 0 SINR jest na skraju połączenia , może dla tych Qualcommow nie ma ujemych SINR ,bo się modem po prostu rozłącza.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Sprzęt / Hardware → Stabilny router do 4G/5G do 1k zł.
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc