Odp: Co kupić do OpenWrt? Poradnik kupującego
Wygląda na to, że 24.10 wszytko będzie OK. Od wczoraj testuję nowy build Cezarego na AX3000t z AN8855 i wszystko wskazuje, że jest dobrze.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Co kupić do OpenWrt? Poradnik kupującego
Strony Poprzednia 1 … 152 153 154 155 156 … 181 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygląda na to, że 24.10 wszytko będzie OK. Od wczoraj testuję nowy build Cezarego na AX3000t z AN8855 i wszystko wskazuje, że jest dobrze.
A co myślicie o fenvi ax1800? Który jest dostępny w openwrt pod tą nazwą
To juz antyk przeca. No chyba, ze za 50pln.
Wygląda podobnie ze specyfikacjo do mojego Totolink 5000R, jako głupi AP pewnie da radę, nie wiem czy obsłuży pasmo 160 Mhz, bo mój Totolink nie potrafi mimo, że teoretycznie powinien.
W dobrej cenie można brać, ale jak tylko niewiele tańszy od Xiaomi AX3000T to raczej nie.
Wszystko zależy do czego to potrzebuje. U siebie mam er-x i zapierd*la aż miło, ale ja nie mam na nim praktycznie nic poza tym co dostaje w oficjalnym obrazie...
Resztę robią inne "maszyny"...
Dlatego jak szukałem to bez anten, poza er-x i er605 nie ma nic innego takiego... (Albo słabo szukałem).
ambrozy5 napisał/a:To juz antyk przeca. No chyba, ze za 50pln.
Wszystko zależy do czego to potrzebuje. U siebie mam er-x i zapierd*la aż miło, ale ja nie mam na nim praktycznie nic poza tym co dostaje w oficjalnym obrazie...
Resztę robią inne "maszyny"...Dlatego jak szukałem to bez anten, poza er-x i er605 nie ma nic innego takiego... (Albo słabo szukałem).
Pod openwrt czy ofw?
Pytasz pod co szukałem, czy pod czym pracuje er-x? W obu przypadkach openWRT. Przeszedłem z opensense na openWRT i póki co jestem zadowolony. Pobór prądu dla tego maleństwa znikomy, moc dla łączą 350/50 w zupełności wystarczająca.
pazdzioch napisał/a:A co myślicie o fenvi ax1800? Który jest dostępny w openwrt pod tą nazwą
Czyli jest to sprzęt klasy Netgear R6220?
Ale fakt, nie jest dużo tańszy od ax3000t.
Wszystko na mt7621 to już dziadki.
Nie. Prędzej mu do linksys ea7500 V2 lub dir-1960, dir-2660
W r6220 masz jeden rdzeń a tutaj masz dwa rdzenie z 4 wątkami o ile się nie mylę. Ten sam procek jest właśnie w er-x, ale to router bez radia jak switch 5 portowy.
Jedyna różnica to właśnie radio z ax.
No i taki r6220 to chyba 2x2, a te wymienione przeze mnie to radia w obu zakresach 4x4
Sam bym przygarnął coś mocniejszego niż er-x, ale właśnie w takim wydaniu, a jakoś nic nie ma. Mini pc już przerabiałem z opensense.... Jak dla mnie to był przerost. Ten er-x na razie mi wystarcza. Więc ciśnienia nie ma.
Jak ktoś chce sam router, to polecam Banana Pi R2.
Radio tam jest nędzne i nie działa na openwrt, ale procek, ram i peryferia oraz bootowanie z karty SD wymiata.
Jak ktoś chce sam router, to polecam Banana Pi R2.
Radio tam jest nędzne i nie działa na openwrt, ale procek, ram i peryferia oraz bootowanie z karty SD wymiata.
Ja akurat szukam czegoś kompletnego
czekam do BF moze bedzie jakies promo na ax300T, jak nie to i tak zamowie
Koledzy warto brac za 410zł z ali arcadyan aw1000 ? ![]()
Koledzy warto brac za 410zł z ali arcadyan aw1000 ?
Jeśli potrzebujesz modemu 5G, nie przeszkadza Ci ograniczenie prędkości 5G do ~450 Mbps (bez NSS) lub ~600 Mbps (z NSS) i lubisz dłubać w OpenWRT to w tej cenie polecam. W sumie za 410 zł brałbym w ciemno. Za swój płaciłem ~600 zł.
megalion napisał/a:Koledzy warto brac za 410zł z ali arcadyan aw1000 ?
Jeśli potrzebujesz modemu 5G, nie przeszkadza Ci ograniczenie prędkości 5G do ~450 Mbps (bez NSS) lub ~600 Mbps (z NSS) i lubisz dłubać w OpenWRT to w tej cenie polecam. W sumie za 410 zł brałbym w ciemno. Za swój płaciłem ~600 zł.
wiekszosc routerów mam na openwrt a chce wziać na mieszkanie tego aw1000 , do dzis na ali wychodzi około 410zł , najwyzej zwróce. Dzięki za opinie
Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress:
677,32zł | ZEARTS Odblokowany model domowy Arcadyan Telstra 5G AW1000 Wi-Fi 6 AX3600 5G CPE (90%-95% nowy)
https://a.aliexpress.com/_EyOnwaN albo scam albo deal życia, dowiemy sie za pare dni.
Nie no , jak tylko wejdziesz w ten link to już masz 629,59zł ( -7% discount z tej 677,32) , a jeszcze może jak dodasz jakieś kupony....
Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress:
677,32zł | ZEARTS Odblokowany model domowy Arcadyan Telstra 5G AW1000 Wi-Fi 6 AX3600 5G CPE (90%-95% nowy)
https://a.aliexpress.com/_EyOnwaN albo scam albo deal życia, dowiemy sie za pare dni.
U mnie wychodzi za 511, to dobra cena?
No lepsza niż 677 i lepsza niż 629
Od razu Ci taka wyskakuje ? Bez, żadnych kodów ? Ciekawe jak to jest przydzielane ,że każdemu inna...
EDIT: Chociaż na innych aukcjach znalazłem za 495pln...
Wchodzi kupon za 25 baksów dlatego tak zbija. W sumie to nie wiem czy to mi potrzebne ale może pogoniłbym swojego 286D i tego kupił.
Mi pokazuje 128.55zł i tyle zaplacilem.
Za tyle to weź dwa ![]()
EDIT : Albo 3 ,to za 95pln będą !
Za tyle to weź dwa
EDIT : Albo 3 ,to za 95pln będą !
To na pewno scam i gosc napisze, ze out of stock, to nie pierwszy raz na ali z takimi okazjami .
Strony Poprzednia 1 … 152 153 154 155 156 … 181 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Co kupić do OpenWrt? Poradnik kupującego
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc