Odp: Co kupić do OpenWrt? Poradnik kupującego
Ma na tylko znaczenie jeżeli ap nadawczy też ma cztery strumienie. Jeżeli jest standardowym 2x2 to nic przez to nie ugrasz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Co kupić do OpenWrt? Poradnik kupującego
Strony Poprzednia 1 … 150 151 152 153 154 … 181 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ma na tylko znaczenie jeżeli ap nadawczy też ma cztery strumienie. Jeżeli jest standardowym 2x2 to nic przez to nie ugrasz.
AP Nadawczy to router Asus RT-AC68U
WI1 chip1: Broadcom BCM4360
WI1 802dot11 protocols: bgn
WI1 MIMO config: 3x3:3
WI1 antenna connector: RP-SMA
WI2 chip1: Broadcom BCM4360
WI2 802dot11 protocols: an+ac
WI2 MIMO config: 3x3:3
WI2 antenna connector: RP-SMA
Czyli wychodzi na to ze nic nie ugram, po ma strumienie 3x3 ?
Więc jak będziesz miał radio 4x4 to że na 3x3 się połączy i będziesz miał większą przepustowość. Teoretycznie, bo jeżeli będziesz nadawał na 2.4 to i tak ci to siądzie do tych 2x2.
dzieki za podpiwiedzi, zastanwie sie co kupic. Już czytałem na temat tego softu przejsciowego.
A jednak zamawiam tez dla siebie do domu XiaomiAX300T z aliexpress, jest duzo poradnikow przejscia na openwert, moze go nie uśmierce pierwszego dnia ![]()
Zobacz jakie są ceny na aliexpress ja ostatnio kupowałem i w Polsce były przyzwoite ceny i dostawa w ciągu jednego dnia, za swojego dałem 169zł. Chyba że poczekasz za jakąś promką na aliexpress.
No i kwestia jakie są na aliexpress , bo na stronie openwrt jest informacja
Nowe urządzenia AX3000T z wersją firmware 1.0.84 lub nowszą otrzymały zaktualizowany sprzęt ( przełącznik AN8855 ), który jest tymczasowo niezgodny z obrazem OpenWrt do czasu dodania obsługi. Nie ma możliwości zainstalowania OpenWrt na RD03 dla takich urządzeń
gdzie kupowałeś ?
Jak kupiłem na allegro ale z firmy eltrox wersję RD23 International
@pazdzioch: Xiaomi z AN8855 też jest obsługiwane, zobacz wątek obok o nim.
Zamówiłem Cudy wr1300, z xiaomi poczekam na black friday może coś będzie na promocji ![]()
ax3000t z monetami to można i poniżej 100 zł trafić dodając do koszyka i czekając co nam algorytm podrzuci...
kupiłem swoje 2 sztuki po 28 dolarów z 3 miesiące temu, a wczoraj jak już nie potrzebowałem widziałem po 23
ax3000t z monetami to można i poniżej 100 zł trafić dodając do koszyka i czekając co nam algorytm podrzuci...
kupiłem swoje 2 sztuki po 28 dolarów z 3 miesiące temu, a wczoraj jak już nie potrzebowałem widziałem po 23
po 23 dolce, nie ma na aliexpress ![]()
Mam juz Cudy, oryginalny firmware tez nie wyglada zle
czy jak wgram Openwrt bede mógł wrocic do stock firmware ?
Mam juz Cudy, oryginalny firmware tez nie wyglada zle
czy jak wgram Openwrt bede mógł wrocic do stock firmware ?
Przez tftp: https://git.openwrt.org/?p=openwrt/open … 297b981331
Dzięki za link
Wrzuciłem najnowsze OpenWrt 23.05-SNAPSHOT , pierwsze wrazenia sporo szybciej router sie ładuje niz r6220
, przesyłka kosztowała mnie wiecej niż sam router , wiec zakup uważam za udany
teraz tylko czekac na promocje Xiaomi.
Wrzucam promkę na router Cudy WR3000. Sam mam i jestem bardzo zadowolony.
https://www.pepper.pl/promocje/router-c … pay-920823
Dobra cena. Nie tak dawno ciężko było go dostać poniżej 200zł. Bardzo udana i niezawodna konstrukcja. Ma tylko dwie wady: mało flash i brak USB.
Dobra cena. Nie tak dawno ciężko było go dostać poniżej 200zł. Bardzo udana i niezawodna konstrukcja. Ma tylko dwie wady: mało flash i brak USB.
Wedlug wikidev flashu mają tyle samo, tylko pewnie Xiaomi ma usb i mozna rozszerzyć flash ?
Który Xiaomi? AX300T?? To jakim cudem ja mam na AX3000T prawie 78MB?
AX300T nie ma USB.
Który Xiaomi? AX300T?? To jakim cudem ja mam na AX3000T prawie 78MB?
AX300T nie ma USB.
To były tylko moje przypuszczenia że może mieć USB ![]()
no cudy ma spi flash a xiaomi nand flash ![]()
Posiadam Linskysy wrt 1200 i 1900 zastanawiam się co kupić teraz lepszego od nich ktoś ma jakieś sprawdzone pod nowe openwrt ??
dziękuję
Potrzebujesz usb czy nie? Jak nie to xiaomi ax3000t
Potrzebujesz usb czy nie? Jak nie to xiaomi ax3000t
tak usb musi być i chcę żeby byl sprawniejszy jak ten wrt 1900
@Cezary, chyba trzeba wyedytować pierwszy post i w ostatniej linii zamienić R6220 na AX3000T. ![]()
Strony Poprzednia 1 … 150 151 152 153 154 … 181 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Co kupić do OpenWrt? Poradnik kupującego
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc