Temat: Problem z WPA
Witam
Mam problem z szyfrowaniem w 1043ND. Od początku. Zainstalowałem sobie dzisiaj nowe Gargoyle i mam z nim (jak z poprzednimi trzema) problem. Mam w domu telefon z wifi Samsung i5700 i od pewnego czasu nie chce mi działać. Znaczy łączy się z siecią, ale nie działają strony (albo ledwo co) komunikatory i market. Inaczej mówiąc wszystko co potrzebuje internetu do działania nie działa. Po dzisiejszej instalacji miałem wracać do 1.3.13 ale zacząłem się bawić szyfrowaniem. Najpierw wyłączyłem całkiem i telefon działał idealnie (pozostałe urządzenia - laptopy i acces pointy działają z WPA), później włączałem kolejno WEP, WPA i na końcu WPA2. Hasło cały czas to samo miałem (26 znaków). Telefon działa na wszystkich oprócz WPA, nawet na WPA2 działał idealnie. Teraz ktoś mi napisze żebym przeszedł na WPA2, oczywiście mogę ale to trochę roboty i latania ze sprzętem. Może jakiś sposób jest na rozwiązanie tego problemu. Ewentualnie tymczasowa sieć (do poniedziałku bo wtedy rano będę mógł ruszyć cały sprzęt) tylko dla telefonu. Z góry dzięki za pomoc.