Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → GL.iNet GL-MT6000 (Flint 2) i monitor przepustowości
Strony 1
Zgłoś problem tutaj: https://github.com/openwrt/packages/issues
Też mi się zawiesza
Pomogło
Dodać w pliku sysctl
net.core.rmem_default=16777216
net.core.wmem_default=16777216
net.core.rmem_max=16777216
net.core.wmem_max=16777216
Zwiększyć bufora w /etc/config/nlbwmon
option netlink_buffer_size '1048576'Też mi się zawiesza
PomogłoDodać w pliku sysctl net.core.rmem_default=16777216 net.core.wmem_default=16777216 net.core.rmem_max=16777216 net.core.wmem_max=16777216 Zwiększyć bufora w /etc/config/nlbwmon option netlink_buffer_size '1048576'
Tylko temat jest o zawyżaniu statystyk a nie zawieszaniu się procesu...
Zgłoś problem tutaj: https://github.com/openwrt/packages/issues
Chyba nic z tym nie zrobię jestem początkujący, liczę że nie tylko ja tak mam i problem zniknie w przyszłości.
Masz tylko poinformować developerów że jest z tym problem. Użyj google translatora, zrób screenshot, napisz co jest problem i ile wg ciebie powinno być. I pokaż coś o wizualizuje ile faktycznie TV zużywa pasma, bo sam fakt że uważasz że powinno mniej na razie nic nie znaczy.
Masz tylko poinformować developerów że jest z tym problem. Użyj google translatora, zrób screenshot, napisz co jest problem i ile wg ciebie powinno być. I pokaż coś o wizualizuje ile faktycznie TV zużywa pasma, bo sam fakt że uważasz że powinno mniej na razie nic nie znaczy.
w windows 11 -> start -> ustawienia -> sieć i internet -> zużycie danych i ostatnie 7 dni jest 48 GB (w tym NAS około 10GB) a w routerze 557 GB pracuje 6 dni, 10 razy tyle
na tv nie ma licznika transferu
Więc rób zgłoszenie i napisz te dane.
Mam ten router od 3 dni i faktycznie statystyki są mocno zawyżone, np mój TV pobrał w tym czasie 4,4 TiB a wysłał 3,7 TiB.
Mam ten router od 3 dni i faktycznie statystyki są mocno zawyżone, np mój TV pobrał w tym czasie 4,4 TiB a wysłał 3,7 TiB.
Czy możesz tutaj dodać do zgłoszenia?
Strony 1
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → GL.iNet GL-MT6000 (Flint 2) i monitor przepustowości
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc