Cezary napisał/a:A ty w ogóle dodsłeś repo od IceG?
Oj ktoś mądry wymyślił wyszukiwarkę bo nie wiedziałem o co pytasz 
Trochę poczytałem, trochę sobie przypomniałem i jakoś ogarnąłem temat brakujących i zbędnych pakietów Szkoda tylko że po nocach z doskoku ale może kiedyś ogarnę swoje sprawy i na spokojnie w normalnych godzinach będę poznawał tajniki OpenWRT
Mam też to czego brakowało i od kilku lat czyli QoS przez Nftables Co prawda nie miałem kiedy sprawdzić jak to działa itp ale najważniejsze że już mam to
Muszę wgrać OpenWrt do wersji A i na nim się pouczyć i potestować to oprogramowanie jak i funkcje pewnych pakietów Mam na nim obecnie fw o T-Mobile ale chyba co pół godziny rozwala się konfiguracja i dlugo muszę naklikać się zanim pojawi się przełącznik do połaczenia z siecią
Mam pytanie co do samej procedury instalowania pakietów
Po wybraniu jakiegoś pakietu mam pasek z info że uruchamia się instalator czy coś takiego, później jest okno ze szczególową listą procesu i okno to wisi godzinami Pakiety są "bardzo lekkie" bo kilka KB więc proces nie powinien tyle trwać
Doszedłem już do wniosku i pewności że pakiet został zainstalowany ale okno jak na fotce wyżej nie zamyka się Zamykam kartę przeglądarki i w nowej otwieram interfejs i już widzę że w menu jest dodana funkcja itd
Tak to ma być czy coś jest nie tak po moje stronie ?