Odp: ZTE MF286D - Openwrt
Dostałem za co dziękuję, ale chciałbym prosić o doprecyzowanie podobnie jak w przypadku @PiotrekK.
Dlaczego? Już tłumaczę. Otóż znalazłem na pierwszej stronie w podanych linkach pod jednym z nich https://dl.eko.one.pl/orig/zte_mf286d/PLAY/ foldery mtd8 i mtd9. W plikach z Openwrt jakie mi podesłałeś nie znalazłem tych folderów dlatego dopytuję. No i wracając to w tym linku jaki dałem powyżej jest folder NORDIC oraz PLAY. W NORDIC są foldery B02...B12 i dopiero w nich mtd8 oraz mtd9. W folderze PLAY od razu jest mtd8 i mtd9. Intuicja podpowiada mi wziąć mtd8 i mtd9 z folderu B12. Ale jeśli zmiana z oryginału pójdzie nie przez Nordic to Nordic tylko Play to Nordic to powrót do oryginału ma nastąpić folderów z PLAY czy z NORDIC? No bo gdyby w PLAY były takie same foldery od B02...B12 to bym wziął intuicyjnie z tego miejsca a tak nie wiem. Po pierwsze nie wiem czy to o ten link Ci chodzi na 100% a jeśli tak to który z tych folderów wybrać. Pewnie jak już podejmę się zrobienia (jeszcze się waham) to wyjdą mi jakieś pytania, ale to wyjdzie w praniu. To są wątpliwości jakie mam "na sucho".