Temat: Cloudflare - klient na openwrt

Cześć,

znalazłem kilka poradników jak ogarnąć tunel cloudflare jednak wychodzi że w wersji 23.05 w repozytoriach nie ma już paczki od CF. Założenie jest proste chcę ukryć swój adres IP przeglądając internet a jednoczenie mieć dostęp do sieci lokalnej np z poziomu telefonu (vpn) . Ktoś może stosował takie bądź inne rozwiązanie?

2

Odp: Cloudflare - klient na openwrt

Na forum openwrt.org chyba pisali że po prostu paczka się nie zbudowała bo jakiś problem z golangiem chyba był. Poczekaj, kiedyś naprawią lub użyj dowolnego innego vpn'a który ci będzie odpowiadał parametrami.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

W czystej teorii można użyć klienta Wireguard niestety nie znalazłem żadnego poradnika jak to oficjalnie zrobić.

4

Co zrobić? Klienta na openwrt? Masz tu: https://eko.one.pl/?p=openwrt-wireguard

5

Klienta jak zrobić to wiem. Jednak jakie dane tam podać już nie, czyli jaki ip i jakie klucze podać

6

Ale ty piszesz o kluczach do tunelu do Cloudflare? Nie, nie zrobisz tego, bo mają własną implementację opartą o wireguarda a nie czystego wireguarda.

7

Tak chce by router był klientem Cloudflare, ale już coś doczytałem na forum. Faktycznie trzeba czekać na paczkę lub kombinować z przenoszeniem danych z androida.