Temat: WiFi Mode
Cześć, czy ktoś by mi napisał po jednym zdaniu, co znaczą poszczególne rodzaje sieci wifi ?

Ad-Hoc - ?
802.11s - ?
Pseudo Ad-Hoc - ?
Monitor - ?
AP (WDS) - ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → WiFi Mode
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć, czy ktoś by mi napisał po jednym zdaniu, co znaczą poszczególne rodzaje sieci wifi ?

Ad-Hoc - ?
802.11s - ?
Pseudo Ad-Hoc - ?
Monitor - ?
AP (WDS) - ?
Serio, nie ma nic na Google ?
Może warto spróbować frazy np. "tryb monitor wifi" i innych
To są standardowe tryby i na pewno dowiesz się obszerniejszych informacji niż 2 zdania z których nie będziesz wiedział czy to chcesz czy nie chcesz ustawić w swoim pudełku...
Serio, nie ma nic na Google ?
Może warto spróbować frazy np. "tryb monitor wifi" i innych
To są standardowe tryby i na pewno dowiesz się obszerniejszych informacji niż 2 zdania z których nie będziesz wiedział czy to chcesz czy nie chcesz ustawić w swoim pudełku...
Ok spoko dzięki. Najbardziej mnie ciekawi ten tryb "monitor"... Czy ktoś z Was tego używał ?
Tak. Jak chcesz przechwytywać surowe ramki wifi żeby je później analizować to stosujesz tryb monitora.
Ok spoko dzięki. Najbardziej mnie ciekawi ten tryb "monitor"... Czy ktoś z Was tego używał ?
Jak nazwa wskazuje to jest do monitorowania / analizowania sieci wi-fi ale bez dodatkowych pakietów raczej niczego nie uzyskasz.
Same pakiety potrafią sporo ważyć, więc komuś musi mocno zależeć aby z tego korzystać ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → WiFi Mode
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc