Temat: Reanimacja Proroute H685 WRT Router M2M
Witam. Podczas próby wgrywania nowego oprogramowania na ten router z tej strony wystąpił błąd i w tym momencie migają kontrolki LAN i wan na routerze. Czy da się jeszcze jakoś ożywić ten router?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Reanimacja Proroute H685 WRT Router M2M
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Podczas próby wgrywania nowego oprogramowania na ten router z tej strony wystąpił błąd i w tym momencie migają kontrolki LAN i wan na routerze. Czy da się jeszcze jakoś ożywić ten router?
Przez konsolę szeregową. Jest kilka typów H685 - soft który mam u siebie jest dla rt305x; są jeszcze wersje na mt7620, do tego softu nie mam.
Konsola szeregowa to rozumiem że muszę go otworzyć i gdzieś tam szukać gdzie się wpiąć prawda? Czy np mogę wpiąć się pod te porty wyprowadzone na dole routera?
Na tym złączu też jest tx i rx, ale w zależności od wersji może nie być wyprowadzony. Nie ma problemu z jego rozkręceniem, złącze do konsoli jest na krawędzi płytki (przynajmniej w moim).
EDIT: znalazłem jeszcze wersję H685 5G, z opisu wynika że ma mediateka mt7621. Ciekawe jak to zmieścili tam...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Reanimacja Proroute H685 WRT Router M2M
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc