Temat: Sms przez Gargoyle

Witam

Cezary mam pytanie, zaznaczam bardzo głupie smile.

Biorę udział w konkursie sms i potrzebuję maszynki strzelającej smsami o określonej godzinie z dokładnością do setnej części sekundy (0,00).
Od kilku dni próbuję i lipa, mój najlepszy czas to 0,01, a mimo to nagroda mi ucieka. Nie będę mówił co to za konkurs i co jest do wygrania bo to nieistotne.

Teraz moje pytanie. Czy Gargoyle umie wysyłać smsy o określonej godzinie, czy "posiada" tak bardzo dokładny zegar (z dokładnością do jednej setnej sekundy).
Jaki sprzęt będzie mi potrzebny. Mam 1043ND i SonyEricssona K550i, z doskoku mogę mieć modem Huawei 156G

Czy ogólnie jest to możliwe sms o określonej treści na określony numer o określonym bardzo dokładnie czasie??

Z góry dzięki za odpowiedź. Może posłużysz jakąś pomocą przy okazji

2

Odp: Sms przez Gargoyle

gnokii i po prostu wysyłasz, opisane to jest.

Co do czasu - oczywiście nie. Możesz się synchronizować z zegarem atomowym, pytanie tylko czy oni też to robią i czy ta "określona godzina" u nich jest taka sama jak Twoja.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

Aha - czas wysyłki ma się nijak to do czasu doręczenia. Wiesz o tym?

4 (edytowany przez janek125 2011-09-13 21:11:32)

Właśnie chodzi o czas wysyłania?? Jeśli chodzi o czas to mogę wysłać kilka wiadomości i sprawdzić co i jak. Czy gnokii pozwala na wysłanie co do setnej części sekundy??
Jak możesz napisz mi jeszcze czy lepiej będzie z telefonem SE K 550i czy modemem Huawei 156G. Dodam że z telefonu byłoby lepiej bo mam w domu, ale jeśli modem będzie konieczny to załatwię.

5

Gnokii po prostu wysyła i nie ma to nic wspólnego z czasem. Po prostu kiedy to zrobisz to będzie.

Wszystko jedno, byle by gnokii to obsługiwało.