Temat: Utrata konfiguracji po upgrade lub wgraniu backupu
Dzień dobry.
Od jakiegoś czasu robię własne kompilacje i niestety co pewien czas przy upgrade urządzenia tracą konfigurację i wstają z ustawieniami fabrycznymi.
Co więcej - nie da się wgrać starego backupu konfiguracji, gdyż po wgraniu pliku backup.tar.gz robi się reset do ustawień domyślnych.
Jak zdebugować, które ustawienia nie pasują? W logach jest czysto, jak w nowym routerze.
Który plik wywalić z backupu, aby wgrać wszystkie ustawienia od nowa?