Przepraszam ale pisze tego posta z telefonu bez polskich znakow.
Pomijajac to cale zamieszanie z uprawnieniami plikow, z mojej winy nie ukrywam.. wyszlo migrowanie z plikami przy edycji miedzy windowsem a linuksem, to.. ciezko mi odpowiedziec dlaczego akurat to czy tamto nie dziala danej osobie, przy calej ilosci konfiguracji sprzetowo-programowych byloby to chyba nierealne.
Z programistycznego punktu widzenia w samej aplikacji mozna by zmienic odczyt sms / ich ilosci na XHRy ale sama funkcja generujaca ich podglad przy ladowaniu okna by pozostala taka sama, wiec nie wiem czy by to cos poprawilo u kogos.
Apka dziala jezeli modem ma wiecej niz jeden dostepny port, jeden obsluguje polaczenie, ten drugi potrzebny jest do komunikacji np z sms_tool.
Jezeli Komus cos nie dziala to prosze Sobie porownac dzialanie, wynik w aplikacji z wynikiem w konsoli, jezeli sa odmienne bedziemy sie zastanawiac gdzie jest problem.
Nie wiem moze Cezary jeszcze cos doda od Siebie w tej kwestii.. ale w samym dzialaniu aplikacji nic magicznego nie ma, wprowadza tylko graficznie argumenty ktore uzytkownik musialby podać w konsoli i zwraca lub nie wynik w odpowiednim komunikacie, formacie.
Używasz
moich pakietów/obrazów z github?
Chcesz abym dalej je rozwijał i tworzył nowe?
Postaw kawę