Odp: Dziwna sprawa z WDR4300+E3372
Dzięki @Cezary.
Działający ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Dziwna sprawa z WDR4300+E3372
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki @Cezary.
Działający ![]()
Witam,
To znowu ja,
Znowu problem, na wstępie. Urządzenia TP-Link TL-WDR4300 v1 + Huawei E3372, oprogramowanie Gargoyle 1.10.0.1
Problem jest taki, że w Menu Status --> USB Modem --> Urządzenie: Brak
Nieraz się pojawi na 5 min i znowu brak, wyłączenie i włączenie routera "naprawia" problem na 5 min i tak mogę cały dzień. Wcześniej też tak się robiło, ale czas między off/on wynosił ponad godzinę.
E3372 podłączony do USB kompa działa poprawnie.
Jakieś sugestie?
Pozdro ...
Zaktualizować soft do ostatniej wersji. Nie po to są nowe wersje żeby teraz przypominać sobie co było w starej wersji inaczej.
Zaktualizowany do ver 1.10.0.3 ale nadal to samo??? Nie mam pomysłu co nie tak? Stawiam na router, że "padł" lub "pada" kiedy sobie zażyczy. Po restarcie ileś tam podziała - 10 min, 20 min, 1 h, 2h ... rożny czas. Teraz pisząc tą wiadomość minęło około 30 min po ostatnim odłączeniu od netu.
1.11 jest ostatnią wersją, nie 1.10.
Jeżeli padnie to zobacz w logach czy nie masz rozłączenia urządzenia na usb - jeżeli tak to jedyny ratunek to hub usb z własnym zasilaniem.
Czy otwierałeś router by zobaczyć co się w środku dzieje.
Zainstalowana najnowsza wersja 1.11 od wczoraj od godziny ok 17 zero "zawiech" netu. Czemu na poprzedniej wersji 1.10 działało dobrze, a zepsuło się ostatnio? Nie wiem? W tym momencie jest OK - żebym nie zakrakał ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Dziwna sprawa z WDR4300+E3372
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc