Temat: Wgranie gargoyle na router Netgear wndr 4300 v1
Mam router Netgear WNDR 4300 V1 z oryginalnym oprogramiwaniem, chce wgrać i ustawic gargoyle zeby
podłączyć modem huawei E3372 H LTE. Prosze pomoc, nigdy tego Nie robiłem, nie wiem jak i co
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Wgranie gargoyle na router Netgear wndr 4300 v1
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam router Netgear WNDR 4300 V1 z oryginalnym oprogramiwaniem, chce wgrać i ustawic gargoyle zeby
podłączyć modem huawei E3372 H LTE. Prosze pomoc, nigdy tego Nie robiłem, nie wiem jak i co
Wszystko opisane, proszę: https://openwrt.org/toh/netgear/wndr4300#installation
Oczywiście używasz aktualnego soft, nie starego lede.
Mam już openwrt, jak wgrać gargoyle? Chce tar, a ja mam bin
Nie, nie chcesz tar. Jak masz już openwrt to wgraj przez sysupgrade, opisane jest to w faq na górze tej strony.
Już mam gargoyle. Prosze pomóc. Co mam zmienić w ustawieniach żeby podłączył sie modem do sieci?
Konfiguracja/podstawowa, sekcja wan, wybierz modem (hlink lub zwykły w zależności jaki masz), Jeżeli zwykły to podaj apn (internet), urządzenie /dev/ttyUSB0. wszystko zapisz i to tyle.
Dziękuje.Wszystko działa,ale czesem moge wtrącić połączenie z netem, jest tylko połączenia wifi
Więc ustaw sobie monitor połączenia. Żaden operator nie gwarantuje stabilności i ciągłości połączenia.
Bardzo grzeje sie USB modem, internet zacina się, a przez wifi to wogule tragedia. Prosze pomoc. Co to może być?
Poleciał modem? Też miałem ostatnio taki przypadek.
Nie wiem. Od czego może takie byc?
Temperatury ogólnej.
Jaki modem 4g lepiej kupić? To już drugi huawei
Akurat nie ma już modemów na usb. Huawei tylko z innych sieci z drugiej ręki, na usb praktycznie nie produkują. Zostają albo mifi albo zwykłe "stacjonarne".
Sprawdź modem na komputerze czy jest sprawny na początek.
To normalne, że modem e3372h się grzeje podczas pracy. Mam go już ponad rok. Intensywnie pracuje czasami i się grzeje.
Grzeje się, a latem nawet przegrzewa
Trzeba zdjąć przednią cześć obudowy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Wgranie gargoyle na router Netgear wndr 4300 v1
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc