Odp: Jaki soft dla Netgear WNDR4300?
Nic mi o tym nie wiadomo. Ciekawe, bo sprzęt jest 2-3 letni i nikt się jeszcze za niego nie zabrał.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Jaki soft dla Netgear WNDR4300?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nic mi o tym nie wiadomo. Ciekawe, bo sprzęt jest 2-3 letni i nikt się jeszcze za niego nie zabrał.
Trochę odgrzebie
czy warto dokupić takie anteny do tego routerka czy lepiej nie ryzykować ?
Będzie wsparcie jak OpenWrt przejdzie na kernel 4.19, dopiero tam jest dobre wsparcie dla SPI NAND.
Jeszcze góra kilka miesięcy cierpliwości i będzie w trunku.
Trochę odgrzebie
czy warto dokupić takie anteny do tego routerka czy lepiej nie ryzykować ?
Jak dla mnie ten router ma bardzo dobry zasięg i szkoda pchać się w anteny, ewentualnie ustaw sobie kraj jako US to będziesz miał większą moc nadawania co powinno polepszyć zasięg.
roratoga napisał/a:Trochę odgrzebie
czy warto dokupić takie anteny do tego routerka czy lepiej nie ryzykować ?Jak dla mnie ten router ma bardzo dobry zasięg i szkoda pchać się w anteny, ewentualnie ustaw sobie kraj jako US to będziesz miał większą moc nadawania co powinno polepszyć zasięg.
Jak się do US przeprowadzi, to sobie ustawi.
#pepe2k Nie każdy mieszka w aglomeracji miejskiej gdzie pewnie by to przeszkadzało, ale mieszkając na wsi nie widzę przeciw skazań. W moim przypadku ustawienie US zwiększa pokrycie sygnałem w domu a co za tym idzie daje lepszą przepustowość WiFi i polepsza zasięg dla 5Ghz.
#pepe2k Nie każdy mieszka w aglomeracji miejskiej gdzie pewnie by to przeszkadzało, ale mieszkając na wsi nie widzę przeciw skazań. W moim przypadku ustawienie US zwiększa pokrycie sygnałem w domu a co za tym idzie daje lepszą przepustowość WiFi i polepsza zasięg dla 5Ghz.
Tak, na wsi ludzie też palą w piecach śmieciami i nie widzą przeciwwskazań
Albo się trzymamy zasad, albo robimy wolną amerykankę.
Prosze pomoc. Potrzebuje żeby działał modem huawei e 3372 h LTE z routerem wndr 4300 v1.Jake najlepiej wgrać oprogramowanie? I jak to zrobić?
Prosze pomoc. Potrzebuje żeby działał modem huawei e 3372 h LTE z routerem wndr 4300 v1.Jake najlepiej wgrać oprogramowanie? I jak to zrobić?
Ja mam taki zestaw. Modem w wersji HiLink, router OpenWRT z Luci. Działa wszystko doskonale.
Skoro zadałeś takie pytanie to znaczy że nie masz obeznania z openwrt.
Ściągnij gargoyle ( https://dl.eko.one.pl/gargoyle-pl/openw … actory.bin ) zmien nazwę na a.bin i wgraj to jako aktualizację oprogramowania z gui tplinka.
On się sam zresetuje, poczekaj kilka minut, podłącz się kablem i wpisz w przeglądarce http://192.168.1.1
Podłącz modem, w konfiguracja/podstawowa w sekcji wan zmień sobie na modem (będzie albo hilink albo zwyły, zależy jaki masz), zapisz ustawienia i tyle.
Jak będą problemy to załóż nowy wątek, nie śmieć w tym.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Jaki soft dla Netgear WNDR4300?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc