Temat: 741 ratowanie i taki komunikat

Jak na fotce taki problem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bae … a7423.html na fotce widac niewidze wcale autobootin 1

2

Odp: 741 ratowanie i taki komunikat

Bo Ci się uboot do końca nie uruchomił, nie doszedł jeszcze do tego momentu. Jeżeli nie odpowie dalej to chyba nici z tego.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

I co wtedy? bo tak wisi sobie cały czas.

4

Jtag, ale w tplinkach nie działa, zresztą w 741 nawet nie wiem czy jest. Odlutowanie flash, program, przylutowanie...

5

A moze z innego rutera flash i odpowie po terminalu aby go zaprogramowac lub mam programator willem moze nim zaprogramuje ? jaki tam isedzi bo umnie jest nie czytelny?

6

Pewnie spansion standardowy. Google, obrazki i znajdziesz.

7 (edytowany przez tuning86 2011-05-03 17:41:41)

W jednym ma winbonda W25Q32BV w drugim spansion i jeden ruter z spansion mam sprawny gdzies byl opis jak czlowiek modyfikowal flasha i zeby go zaprograowac zlutowal obydwa do siebie i flaszowal drugi uruchamiajac z pierwszego ciekawe czy z tymi flashami jest to mozliwe?, raczej powinno tylko niewiem co i jak podobnie mam zroione w hondzie zony ze wybieram przelocznikiem które pamiec ma czytac i rzezucam mapy wtrysku i zaplonu ekonomiczne i sportowe przelocznikiem mysle ze jakos dalo by sie i tutaj tylko ciekawi mnie jak.