ad2014 napisał/a:zaciekawiłeś mnie tym modelem możesz napisać coś więcej o nim
co działa , co nie działa pod openwrt , co te diody wyświetlają , niezły dziwoląg z tego z tyłu anteny z przodu kable
nie jest to czasami jakiś klon Xiaomi WiFi Router 3G ? , kupowałeś to na Ali ? ,
działa to usb 3,0 , to sata jest w środku , działa LTE
Ciężko stwierdzić czego klonem to jest. Chyba to jakiś devboard zamknięty w metalową obudowę.
Router śmiga aż miło. Kupiłem go na ali, z obudową i kartą 5g. 2.4g mam atherosa z trzema antenami. 
Znajomy kupił go z oboma kartami od chińczyków i jest zadowolony.
Znalazłem jeden problem sprzętowy:
Dwa ledy w znanych mi trzech sztukach mają zamienioną katodę z anodą i nie świecą. Przelutowanie pomaga.
Działa wszystko, są tylko problemy z driverem do sata, ale podobno ostatnio jest naprawiony.
5 ledów od ethernetu, 2 od wifi, 1 od lte, jedna power, jedna status i dwie do użytku własnego.
Ogrom IO wyprowadzonych na header, w tym i2c sprzętowe. NATowanie na poziomie 900Mbit.
Mam i używam: Fujitsu Futro S720, Netgear R6220, Unielec U7621-06, TP-Linki 1043 V1, V2, Linksysy EA7500v2, AeroHive AP350, Linksys EA8500, ZTE MF286d.
Mam: D-Linki DWR-921, DWR-118, DWR-116, TP-Link WDR-4900 v1, Checkpoint L-50, Linksysy 1900ACS, LB-Link BL-W1200,