1

Temat: niepoprawne działanie po aktualizacji

Witam.
Przez swoją nieuwagę po aktualizacji do 1.9 przywróciłem konfiguracje.
Wszystko chyba działa poprawnie poza wirtuną. Widze strukture kotalogow/plikow ale przegladarka nie interpretuje chyba poprawnie tego.
Jak najszybciej przywrocic portal do uzywalnosci?

2

Odp: niepoprawne działanie po aktualizacji

O ile rozumiem to co napisałeś to przywróć ustawienia domyślnie po prostu. W gui jest.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

Cezary napisał/a:

O ile rozumiem to co napisałeś to przywróć ustawienia domyślnie po prostu. W gui jest.

nie moge sie zalogowac bo jak wpisuje http://192.168.1.1/login.sh to chce mi pobrac plik.

4

To zaloguj się przez ssh i napisz firstboot po prostu. Restart po tym jest potrzebny.

5

Cezary napisał/a:

To zaloguj się przez ssh i napisz firstboot po prostu. Restart po tym jest potrzebny.

robilem tak i nic nie daje. Dzialam na exroot

6

Jak zrobisz firstboota bo tracisz extroota. Wiec żadnego extroota nie będzie. Odłącz nośnik od extroota normalnie, zrób restart, extroota zrób od nowa.

7

Cezary napisał/a:

Jak zrobisz firstboota bo tracisz extroota. Wiec żadnego extroota nie będzie. Odłącz nośnik od extroota normalnie, zrób restart, extroota zrób od nowa.

jasne. Co nie zmienie faktu ze mam problem. Moze jakiego pakietu brakuje? cgi-bin? obsluga skryptow sh?

8

Cezary napisał/a:

jak zawsze miales racje. W zlej kolejnosci wykonywalem czynnosci. Jest jest, konfiguruje:)
Dzieki bardzo