Temat: TpLink 1043v2 Gargoyle problem z aktualizacją listy dodatków
Witam.
Chyba coś uszkodziłem aktualizując router.
Miałem wersje 1.6.2.2 z tej strony, ale na stronie dostrzegłem że jest kilka nowszych wersji mających nowe dodatki które nie działały w mojej wersji.
Zainstalowałem 1.9.2 wiedząc że testowa. Po instalacji nie dało się uaktualnić listy dodatków (albo nie ma w domyślnych likach).
Zainstalowałem 1.8.2 i działała dobrze aż zainstalowałem tyle dodatków testowo że pamięci zostało 56kB. Jako że nie wszystkie dodatki były ciekawe chciałem odinstalować zwolnić pamięć i zainstalować inny. Okazało się że nie ma takiej opcji. Wciśnięcie przycisku odinstaluj powodowało przeładowanie strony, ale dodatek nie znikał.
Przeinstalowałem soft na 1.8.2 i ruszyło. Zainstalowałem Tora i chwilę go testowałem, chciałem zmienić język i go doinstalować. Znowu miałem 56kB pamięci (bo oprócz Tora coś wcześniej zainstalowałem) i nie daje się odinstalować.
Znowu reinstall na 1.8.2 i nie działa odśwież - da się dodać nowe źródła, ale nie da się ich wczytać. Pamięć wolna prawie 800kB i nie wczytuje list. Nawet domyślne listy po pierwszym uruchomieniu odśwież powodowały zwiększenie ilości dodatków na liście poza zainstalowane - teraz nie działa.
Zainstalowałem soft 1.6.2.2 i 1.6.2 i nawet teraz one nie pobierają list. W wersji 1.6.2.2 z tutejszej strony wyświetla również błąd połączenia z adresem mojego routera w oknie pop-up kiedy kliknę "sprawdź dostępność aktualizacji".
Myślę że przy reinstalacji coś nie czyści się, lub z jakiś względów odśwież u mnie przestało działać.
Próbowałem listować katalogi z puttego, ale mistrzem nie jestem i nie wiem gdzie i co kasować/zmieniać.
Z góry dziękuję za pomocne informacje.