Odp: Maksymalna pojemność podłączanego dysku
Gargoyle nie ma, ono bazuje na CC a tam zmian nie było. Nowsze jest lede, możesz sprawdzić jak chcesz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Maksymalna pojemność podłączanego dysku
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gargoyle nie ma, ono bazuje na CC a tam zmian nie było. Nowsze jest lede, możesz sprawdzić jak chcesz.
No tak, przecież nie będę potrzebował zabaw w openvpn, którego w luci nie ma, więc powinno to wystarczyć. Pobiorę obraz http://dl.eko.one.pl/luci/lede/17.01-SN … ctory.img.
Do jednego USB podłączę dysk, do drugiego modem LTE. Zakładam, że w tym przypadku obydwa urządzenia będą dostępne i nie ma tam znanych problemów z podstawową obsługą?
U mnie w luci jest openvpn...
Czy nie ma problem to już musisz sprawdzić, wrt1200 nie posiadam.
Z pewnością sprawdzę, tylko teraz nie mam dostępu do urządzenia.
Czy to openvpn w luci tak jak w gargoyle generuje wszystkie certyfikaty i configi full automat, tylko pobrać i używać? Coś mi się obiło o uszy, że to tak nie działa, ale to było kilka lat temu.
Oczywiście nie, nie ma tak jak w gargoyle. To co widzisz w luci to jak luci - tylko nakładka na uci do ustawienia opcji w konfigu. Wszystko klepiesz samodzielnie, od opcji przez network a na firewallu kończąc. Oczywiście o generacji certyfikatów już nie wspominając. Luci takie jest - i tak ręcznie musisz zrobić.
Czy to samo dotyczy konfiguracji samby i dostępu użytkowników?
Tak.
W takim razie jeszcze jedno pytanie: Czy w gargoyle, który nie widzi dwóch dysków, będzie widoczny jeden dysk i modem LTE podłączony do USB? W sensie że dysk do USB3.0, a modem do USB2.0/mSata.
Nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie. Podłącz i zobacz.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Maksymalna pojemność podłączanego dysku
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc