Odp: RouterDatabase
Cezary, zrób 2
z detekcją, czy zapytanie idzie od mobilnego czy nie, i przekierowaniem do odpowiedniego ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → RouterDatabase
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cezary, zrób 2
z detekcją, czy zapytanie idzie od mobilnego czy nie, i przekierowaniem do odpowiedniego ![]()
Zastanawiam się czy ma sens pozycja "Dedykowany port wan". Pod openwrt można przecież zrobić jak się chce - jeden z lanów może być wanem, wan można dołączyć do lanów. Jeżeli pozbędę się tego pola to po prostu będzie "ilość interfejsów 100Mbps" i "ilość interfejsów 1000Mbps".
Zastanawiam się czy ma sens pozycja "Dedykowany port wan". Pod openwrt można przecież zrobić jak się chce - jeden z lanów może być wanem, wan można dołączyć do lanów. Jeżeli pozbędę się tego pola to po prostu będzie "ilość interfejsów 100Mbps" i "ilość interfejsów 1000Mbps".
Dedykowany WAN oznacza przeważnie iż router ma 1 WAN + 4 LAN (5 portów RJ45) więc chyba warto zostawić - nie ma chyba routerów które mają tylko 4 porty LAN?
Albo jest 4 LAN + 1 WAN (RJ45) albo 4 LAN + 1 WAN (RJ11)
No są. Mr200 ma 4 bo wanem jest modem. Mikrotiki mają po 5 bo choć przyjmuje się że pierwszy port to wan. Teltonika ma 1+3, alixy/apu mają 3, RS pro ma 3 itd.
Możliwe. Dla normalnych ekranów pewnie tak, dla komórek trzeba by zostawić tak jak jest teraz.
W bootstrapie można zdefiniować jak skalować elementy ma na szerokich a jak na wąskich ekranach bez przebudowy kodu :-)
Cezary napisał/a:Możliwe. Dla normalnych ekranów pewnie tak, dla komórek trzeba by zostawić tak jak jest teraz.
W bootstrapie można zdefiniować jak skalować elementy ma na szerokich a jak na wąskich ekranach bez przebudowy kodu :-)
Ehh, przecież to jest bootstrap. Ja pisałem o ułożeniu elementów na ekranie a nie jak to wykonać...
Wiem, że jest.
Dlatego piszę, że możesz zdefiniować by na PC-tach wyświetlało się jak kolega zapostował na zrzuce ekranu (np. dwa obok siebie col-sm-6 x2), a dla col-xs by każde pole formularza zajmowało col-xs-12 :-)
Jeszcze raz - tak, wiem przecież teraz tak to działa...
Świetne, dzięki.
Możeby dodać pole cena?
Niestety, nie było by komu takiej ceny wpisywać. To już lepiej jak bym nawiązał program partnerski np. z ceneo i po prostu kierował do ich wyszukiwarki.
TP-Link TD-W8970
TP-Link TD-W8980
ZyXEL P-2812HNU-F1
ZyXEL P-2812HNU-F1L
ZyXEL P-2812HNU-F3
Ilość rdzeni procesora 2
https://wikidevi.com/wiki/Lantiq#VRX_200
Zmieniłem.
Lumia 520. Nie wiem czy inne WP też.
Objaw kiedy wpiszę sobie np. w formularzu model pięknie wyszukuje, ale gdy nacisnę zieloną strzałkę by zobaczyć specyfikację lub zaznaczę sobie do porównania to przechodzi do routerdatabase/index.php z czystymi polami formularza.
EDIT: łapię
o przeglądarkę chodzi. Masz js włączone?
A no to już wiem w czym rzecz. WP chyba nie obsługuje js
WP jest do kitu, ale nie mów że aż tak że js nie ma. Wejdź na eko.one.pl, na górze będą trzy kreski od menu. Kliknij to i zobacz czy się rozwinie.
Rozwija się Więc jednak to nie to
.
Nie wiem, mam w pracy jeden telefon z Windowsem to sprawdzę w przyszłym tygodniu.
Sprawdziłem na Lumia 550 z Windows 10 Mobile. Działa normalnie na wbudowanej przeglądarce.
@morfik @geos
Zmieniłem formularz wyszukiwania zgodnie z sugestiami, choć nie będę ukrywał że poprzednio jakoś lepiej mi pasował.
teraz jest jakoś dziwnie - jakby bardziej porozrzucane
stary układ mi ososbiscie lepiej pasował
http://www.tp-link.com.pl/products/deta … W8970.html
Gdzie ma dwa?
Tu też piszą że v1 ma 2 usb
http://m.benchmark.pl/testy_i_recenzje/ … -test.html
I na wiki też
Strona tp-linka mówi coś innego. Potrzebny ktoś kto ma fizycznie ten sprzęt.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → RouterDatabase
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc